JELENA KARLEUŠA: BIZARNO!

7:03 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Kada smo pomislili da je Jelena Karleuša ispucala sve adute i da ne postoji način kojim bi iznova šokirala javnost, kao što je to punih petnaest godina činila, kontroverzna pevačica je po ko zna koji put sebe nadmašila, a nas demantovala. Jer, najnovija serija fotografija koja će pratiti njenu kompilaciju hitova „Dajmond kolekšn“ je, najblaže rečeno, šokirala. Zašto?! Zato što na novim fotkama od Jecinog trudničkog stomaka nema ni traga, štaviše, isti je potpuno ravan! Koja li je muka naterala majku male Atine da u „fotošopu“ skine napupelu tibu i golom guzom zajaše šipku, ne znamo, ali ovo je svakako prvi slučaj takve vrste u istoriji domaće, a vrlo moguće i svetske scene.

JELENA KARLEUŠA: BIZARNO!

I kako to obično biva posle svakog senzacionalističkog gesta, estradnim kuloarima se pronela priča o „pravoj“ pozadini Karleušinog nesvakidašnjeg poziranja. Naime, dok ona u svojim intervjuima tvrdi da se slikala tako kako jeste samo zato što je reč o fotkama koje prate kompilaciju starih pesama, nastalih u periodu kada nije ni razmišljala o udaji i potomstvu, dobro upućeni uveliko spekulišu kako je to uradila da bi se osvetila mužu zato što je navodno načula da je Dule malo švrljao sa strane. Znajući koliko izdaja partnera ume da zaboli, JK je, po njihovim rečima, smislila pakleni plan. Odlično upoznata sa onim što Tošiću nikako ne prija, Karleuša se smišljeno razgolitila i „izbrisala“ plod njihove ljubavi kako bi mu stavila do znanja da je i u sedmom mesecu trudnoće riba za kojom muškarci balave.

JELENA KARLEUŠA: BIZARNO!

A da mu nije bilo svejedno kada je video fotke, nedavno je i sama potvrdila u intervjuu magazinu „Skandal“: „Duško je veoma patrijarhalno vaspitan, pogotovo sada jer sam trudna. Kaže da nikako ne ide da se jedna trudnica slika tako provokativno“, izjavila je popularna plavuša. Budući da su već imali sličan problem kada su osvanule fotografije sa snimanja spota za „Tihog ubicu“, na kojima se JK sa razgolićenim bilderom valja po krevetu, pevačica je tačno znala šta treba da radi. I uspela je u tome. Pogodila je Duška pravo u Ahilovu petu.

You Might Also Like

0 comments: