Thursday, July 16, 2009

Dvesta na sat

elena Karleuša jurila zaustavnom trakom autoputa, ali joj saobraćajni policajac nije napisao kaznu

Bez obzira na to što je Vlada Srbije donela predlog novog, mnogo oštrijeg zakona o saobraćaju i uputila ga Narodnoj skupštini na usvajanje, to očito neće mnogo pogoditi naše poznate ličnosti, bar ako je suditi po svežem primeru pevačice Jelene Karleuše. Kako Kurir saznaje, ona je pre dva dana projurila oko 13 časova zaustavnom trakom autoputa na potezu od Sava centra prema Tošinom bunaru, u svom besnom automobilu BMNJ Z-4, koji je nedavno dobila na poklon od supruga Duška Tošića.
- Vozač belog BMNJ nemačkih tablica je kao od šale pretekao sva druga vozila, a onda se prestrojio u zaustavnu traku i nastavio brzo da vozi - priča naš izvor, jedan od vozača automobila koji su se zatekli na licu mesta, i dodaje: - Saobraćajni policajac na motoru uočio je ovaj automobil i krenuo u poteru za njim sa uključenom sirenom. Jurio je nekoliko kilometara, da bi konačno zaustavio taj BMNJ kod isključenja za Tošin bunar. Kad je krenuo da legitimiše vozača, shvatio je da je to pevačica Jelena Karleuša - završava naš izvor.
Prema priči očevidaca, policajac je izvadio blok da napiše kaznu, ali je nakon ubeđivanja ipak odustao od kažnjavanja i rešio da oprosti prekršaj pevačici, koja je trenutno u poodmakloj trudnoći. Da li je pao na njen šarm ili na činjenicu da je trudna, tek Jelena ga je kao od šale obrlatila, sela u svoj automobil i nastavila da vozi.
U želji da proverimo naše navode, pozvali smo Jelenu Karleušu, koja nam je potvrdila da je prekjuče napravila prekršaj i da je prošla bez kazne.
- Jeste, zaustavio me je policajac na motoru. Zamalo da ga oborim, jer ga uopšte nisam videla, ali se nije ljutio. Bio je jako ljubazan, ispričali smo se, ismejali se i oprostio mi je prekršaj - rekla je Jelena za Kurir.

No comments:

Post a Comment