Saturday, June 27, 2009

JK i Duško Tošić - Put u divnu budućnost

Jelena Karleuša i Duško Tošić na Vidovdan proslaviće godišnjicu svog braka, i povodom te prilike dali su ekskluzivnu ispovest za časopis Story, a sve to, začinjeno novim fotografijama koje je uradila Milena Rakočević, ćerka poznate kreatorke Verice Rakočević.

U ekskluzivnom intervju za časopis Story, pop pevačica JK je otkrila da trenutno radi na Diamond Collection-u koji će se pojaviti u prodaji u toku sledećeg meseca, te kako je u planu da odmah nakon porođaja krene sa radom na novom albumu.

Jelena priznaje da su joj obe trudnoće podjednako naporne, posebno što je između prve i druge trudnoće prošlo samo tri meseca. Iako publika i mediji možda očekuju da je ona razmažena trudnica, Jelena kaže da nije razmažena i da joj ništa ne pada teško, kao i da obe trudnoće herojski podnosi.

Obzirom da je Atinu rodila carskim rezom, JK otkriva da će se ponovo poroditi istim putem, i to na isti dan, odnosno na Atinin rođendan:

- Najverovatnije ćemo napraviti Atini rođendansku žurku, a kada je uspavam, odoh u bolnicu da joj rodim batu ili seku. Kada se ujutru probudi, čekaće je iznenađenje - kaže JK.

U pomenutom intervjuu, sedam godina mlađi Duško, čitaocima je otkrio tajnu kako mu pošlo za rukom da ukroti najveću srpsku zvezdu:

- Lako sam rešio svoju ljubomoru, Jeleni sam zabranio sve izlaske bez mene. Nije lako imati najpoželjniju ženu u Srbiji. Na kraju krajeva i trudnoća je takođe super recept za kroćenje ovakvih lavica kao što je Jelena - rekao je Verderov fudbaler.

Da ni pevačica, koja važi za jednu od najseksipilnijih srpkinja, nije imuna na ljubomoru, govori njeno priznanje - Nekad sam strašno ljubomorna bez razloga, pa ga ponekad proveravam, špijuniram, uhodim, ali Duško prolazi na testovima. Ljubomora je dokaz moje ljubavi. On je moj i božiji.

Šta su još otkrili Jelena i Duško u svojoj ekskluzivnoj ispovesti saznajte u novom Story-ju koji je od danas u prodaji.

No comments:

Post a Comment