Sunday, June 28, 2009

Godišnjica braka Jelene Karleuše i Duška Tošića

Pre tačno godinu dana, na veliki srpski praznik Vidovdan, venčali su se pop diva Jelena Karleuša i fudbalski reprezentativac Srbije Duško Tošić. Zaklevši se na vernost otpočeli su svoju životnu bajku i holivudsku priču na srpski način.

Kruna njihove ljubavi je svakako rađanje njihove ćerkice Atine Tošić koja važi za najpopularniju poznatu bebu, a ove godine će mala Atina kao rođendanski poklon dobiti seku ili batu jer je JK ponovo ostala u drugom stanju.

Da, se podsetimo glamurozna svadba u vrednosti od 100.000 evra održana je u velelepnoj bašti s bazenom hotela „Prezident“ u Kovilovu. Kao ikona ekstravagancije, JK se svakako potrudila da njeno venčanje bude istinski spektakl za sve zvanice.

Kao što se i očekivalo od najveće zvezde u zemlji, JK je bila obučena u ekstravagantnu haljinu od bele svile i bleštavih cirkončića, koju je sama kreirala.

Jelena se tada prošetala 22 metra dugačkom pistom na vodi, nakon čega je sa Duškom razmenila zavete i „bulgari“ burme vredne 5.000 evra. Jelenina majka, Divna Karleuša, nije uspela da obuzda suze slušajući svoju ćerku kako izgovara „sudbonosno da“. Prisutan je bio i mladin otac, penzionisani general srpske policije Dragan Karleuša, koji je, kako to običaji nalažu, ćerku doveo do oltara.

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki. Iskoristiću priliku da preko najtiražnijeg magazina o poznatima zahvalim svima koji su moje venčanje učinili neponovljivim - rekla je tada JK!

Opera17 pop ikoni Jeleni Karleuši i fudbaleru Dušku Tošići čestita godišnjicu braka i želi im još mnogo uspešnih i srećnih zajedničkih godina.

JELENA KARLEUŠA - ZAJDI, ZAJDI


No comments:

Post a Comment