Saturday, May 16, 2009

JK kupila “Chanel” torbu od 3.000 eura

Najpopularnija pop pevačica Jelena Karleuša zajedno sa svojim saradnicima poslednjih par meseci priprema “Diamond Collection” - kolekciju hitova kojom će obradovati svoje fanove, a u međuvremenu i dalje opravdava titulu najveće srpske modne ikone.

Dok Jelenini saradnici vredno rade da bi “Diamond Collection” zvučao što bolje, kao i na potpuno novoj pesmi, kojom JK planira da obraduje sve kupce njene kompilacije hitova, Jelena uživa u svojoj drugoj trudnoći sa suprugom Duškom i kćerkicom Atinom u Bremenu, a trudnoća je ne sprečava da i dalje promoviše aktuelni album “JK Revolution” širom Evrope.

Na pomenutim fotografijama, sem što možete primetiti da JK izgleda fenomenalno, da i dalje ima odličnu liniju, iako je u petom mesecu trudnoće, apsolutno ne možete a da ne primetite “Chanel” torbicu koju JK drži u rukama.

U pitanju je Chanelova torbica iz najnovije kolekcije koja je apsolutni svetski hit. JK je poznata kao modna ikona broj jedan u Srbiji pa onda nije za čuđenje što je upravo ona prva prošetala Chanelovu torbicu koja je za kratko vreme postala zaštitni znak svetskih zvezda.

Da JK ne oseća posledice svetske ekonomske krize govori činjenica da je za pomenutu “Chanel” torbicu JK iskeširala oko fenomenalnih 3.000 eura. Svaka Čast!

No comments:

Post a Comment