Friday, February 27, 2015

Nemci: "JK je balkanska Madona!" JK: "Angela Merkel je čelična dama!"


 Nemci: "JK je balkanska Madona!" JK: "Angela Merkel je čelična dama!"


Jelenu Karleušu je najuticajniji nemački politički nedeljnik „Fokus“, koji broji više od milion prodatih primeraka nedeljno, proglasio za najuticajniju pop ikonu Evrope i uporedio je sa Lejdi Gagom i Madonom.
Intervju objavljen u štampanom i internet izdanju donosi interesantan razgovor nemačke novinarke sa Jelenom koji je obavljen pre njenog velikog koncerta u Berlinu. Jelena govori na razne teme, od satanizacije od strane medija u Srbiji, do uloge najveće muzičke, modne i gej ikone!
Novinarka je zatražila od Jelene i da prokomentariše izgled Angele Merkel, a ono što je JK rekla o nemacčoj kancelarki zaslužilo je i naslov čitavog intervjua: ”Mislim da žena u politici ne treba da se igra modom ili seksepilom. Gospođa Merkel nije osoba koju bih zbog njene garderobe mogla da kritikujem. Ona se oblači kako žena na njenoj poziciji treba i mora da se oblači. Sve ostalo bi bilo kontradiktorno i imalo bi negativan efekat. Ona je "čelična lejdi" i kao takva u politici stavlja akcenat na snagu i hrabrost. Moda bi u ovom slučaju bila samo gubljenje vremena.” rekla je Karleuša.
Za radoznale, evo intervjua: focus.de

No comments:

Post a Comment