Tuesday, June 11, 2013

Počele pripreme za koncert JK!

Veliki spektakl koji Jelena Karleuša uveliko najavljuje 15. juna na Ušću uveliko se približava, a juče su radnici počeli sa postavljanjem bine na kojoj će pop diva izvoditi sve akrobacije o kojima je pričala.

Jelena je  sa producentom prvi put obišla  Ušće još pre dva meseca

Jelena je sa producentom prvi put obišla Ušće još pre dva meseca | Foto: Goran Srdanov

Kako je ostalo još četiri dana do koncerta, Jelena svakodnevno sa plesačima uvežbava koreografije, a “Alo!” je imao priliku da su uveri da su pripreme na Ušću u toku, kao i da će sve na vreme biti montirano za ovaj spektakl.
Oprema stiže  iz pet država
Oprema stiže iz pet država | Foto: Zoran Ilić
Jelena dovodi Pejića i Drogbu!

Kako je “Alo!” već pisao, na koncert Jelene Karleuše pozvani su poznati androgeni maneken Andrej Pejić, kao i fudbaler Didije Drogba. Naime, Andrej Pejić je pozvan kao Jelenin gost, dok je Drogba zvanica Duška Tošića, sa kojim igra u istoj ligi u Turskoj, gde su se i upoznali.
- Jelena je poznata kao veliki perfekcionista. Dok ona uveliko uvežbava koreografije i pesme koje će izvesti na Ušću, radnici su juče počeli sa postavljanjem bine, koja je biti jedna od najvećih i najgrandioznijih na našim prostorima. Već je najavljeno da će scenografija biti neviđena, da će se sa njom na bini naći 40 igrača, a ona će stare i nove hitove izvesti u promenjenim aranžmanima.
Svakako će publika videti neviđen spektakl, a te večeri će biti postavljeno i 800 kvadrata LED ekrana, a multimedija koju je Jelena sa svojim timom pripremila će pojedince dovesti i do suza.
Sve će biti  spremno do subote
Sve će biti spremno do subote | Foto: Zoran Ilić
Inače, poznato je i da Jelena pravi čitav grad ispod bine, kako bi sve ono što je zamislila bilo i ostvareno - ispričao nam je izvor blizak produkciji i dodao da će publika biti veoma iznenađena te večeri.
Pop diva će imati najveći prostor na kom će  izvoditi akrobacije koje uveliko uvežbava sa čak 40 igrača
Pop diva će imati najveći prostor na kom će izvoditi akrobacije koje uveliko uvežbava sa čak 40 igrača | Foto: Zoran Ilić

- Jelena priprema velika iznenađenja za publiku. Svi su bili oduševljeni njenim reklamama za koncert, kao i velikim bilbordom koji je postavljen na Slaviji, a ja samo mogu dodati da možete zamisliti tek kakva će produkcija i organizacija biti na koncertu - objasnio nam je izvor blizak produkciji, a “Alo!” je juče imao priliku da se uveri kako teku pripreme na Ušću i, ako je suditi po onome što smo videli, zaista nas očekuje odličan prizor u subotu na koncertu Jelene Karleuše.

No comments:

Post a Comment