Sunday, June 16, 2013

Ovo niste očekivali: Prava istina o Karleušinom koncertu?! (VIDEO+FOTO)


 Ovo niste očekivali: Prava istina o Karleušinom koncertu?! (VIDEO+FOTO)

Da li je Jelena Karleuša uspela da napravi spektakl ili ne, suvišno je komentarisati. Naime, ovo je ubedljivo najpraćeniji događaj. Gotovo da nije bilo osobe koja nije na drušvenim mrežama pisala o istom. Nakon svega oglasila se i Jelena lično, i obavestila sve da će održati konferenciju za novinare, na kojoj će izneti sve detalje oko koncerta.

- Jelena je napravila veliki koncert, i mogu vam reći da ona nije pomenula tehničke probleme niko ih ne bi ni primetio. Ono što je napravila teško da će uspeti bilo koja naša ličnost da ponovi. Mislim da se svi slažu da je surovi profesionalac, jer poseduje istu energiju kada peva i pred hiljadu, i pred četrdeset hiljada ljudi. Ono što je bio mali problem, jeste veliki broj fanova koji su želeli da uđu na koncert, što je stvorilo redove na ulazu. -

- Ako pojedinci, ali i sama Jelena naziva debaklom ono što smo videli sinoć, ne mogu da se ne zapitam kako bi izgledao spektakl.

Dok su mišljenja podeljena, pevačica je smogla snage da se obrati fanovima. Međutim, nakon što je dobila ogromnu podršku fanova, oglasio se njen PR Zoran, koji je otkrio šta se zapravo desilo.

- Dragi fanovi, Jelena i njen čitav tim je dao sve od sebe da se sinoć izvede sve ono što smo mesecima pripremali. Pred sam koncert tehničke mogucnosti su se isprečile ispred naših želja i učinile da šou, ne izgleda onako kako smo želeli. Za taj propust odgovornim smatram tehničku podršku, koja nam nije omogućila da prođemo tehničke probe u predviđeno vreme. U 21:00 su nam ostavili dva izbora, da se koncert otkaže ili da krenemo bez ekrana, pirotehnike, 3D mapinga. Naš izbor je jasan, o detaljima ćemo na pres konferenciji u utorak. Želim da vam se zahvalim na lepim rečima, podršci i što vas je bilo preko 40 000, o čemu govore zvanični podaci sa ulaza. Večerasnji koncert nam nisu dozvolili da održimo, jer kako kažu, potrebno je da se prođe čitava procedura, ponovnog dobijanja dozvola za održavanje javnog skupa. Naravno da se ovako neće završiti, sve dok ne dobijete VIVA LA DIVA šou, onako, kako smo ga zamislili. Hvala - navodi se u saopštenju.


img

img

No comments:

Post a Comment