Otkazan Karleušin besplatan koncert

3:54 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments


 Otkazan Karleušin besplatan koncert


Iako je sinoć, vidno razočarana slabom posetom i tehničkim problemima, Jelena Karleuša fanovima obećala ne samo još jedan već niz koncerata, "dok ne bude onako kako je zamislila svoj nastup", od toga nema ništa.
 

"Sanjala sam da ovo izgleda puno bolje i da nas je više, zato ću pevati besplatno večeras, i sutra i sve dok bude potrebno..." rekla je Jelena Karleuša sinoć sa bine svog koncerta ali obećanje neće moći da održi, pre svega jer bi koncert morao opet da se zakaže, prijavi policiji...



"Koncerta neće biti zato što je tu puno stvari koje treba odraditi, počev od opreme, obezbeđenja, prijave koncerta policiji... Ne može se samo reći pevaću i sutra i prekosutra...", kaže Raka Marić koji je bio zadužen za organizaciju i tehničku podršku Karleušinog koncerta.


Takođe, iz Sky Musica kažu da pevačici neće ponovo ustupiti opremu. Iz te firme poručuju da odgovornost za neemitovanje sadržaja na ekranima, koji su, kako je navedeno, bili potpuno ispravni, ima "isključivo kreativni tim Jelene Karleuše, koji je bio zadužen za režiju i puštanje video materijala".

You Might Also Like

0 comments: