Sunday, June 16, 2013

Karleuša plakala na bini! (FOTO)

Jelena Karleuša osim vrele atmosfere, odlične scenografije i dobre muzike, sa velikim brojem fanova podelila je i svoje emocije, tačnije suze.

Kncert Jelene Karleuše


Emocije proradile: Jelena Karleuša | Foto: Dejan Živančević
Pevačica je sinoć održala koncert na Ušću koji je otvorila pesmom „Krimi rad“. Sa njom je na sceni osim repera Teče bio i veliki broj igrača, a ubrzo im se pridružio i Neša koji je sa njima otpevao „Ferari“.
Jelena se nakon te dve numere obratila publici:
- Najavili su kišu! Rekli su da ću otkazati koncert! Dobro veče Beograde! Bez vas ja sam samo ideja, sa vama sam revolucija - pozdravila je diva publiku koja je uzvratila aplauzom i vriskom.
Jelena u umetničkom zanosu
Jelena u umetničkom zanosu | Foto: Dejan Živančević
Kada se obratila fanovima, zaplakala je na bini, ne skrivajući emocije, što je ljude na Ušću dirnulo, pa su počeli da uzvikuju njeno ime. U jednom momentu izvinila se publici, jer je imala manjih tehničkih problema, od kojih je, kako je rekla, bila mnogo jača i koje je savladala tako da ih niko ne primeti.
Duško u bekstejdžu pružao podršku!
Duško Tošić kao najveća podrška
Duško Tošić kao najveća podrška | Foto: Zoran Ilić
Pred početak koncerta naš fotoreporter ušao je u bekstejdž kako bi uslikao atmosferu, a upravo tamo sedeo je Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše koji je bodrio svoju lepšu polovinu i ublažio joj tremu koju je imala pred izlazak na scenu. Pored njega, tamo smo zatekli i plesače koji su se razgibavali i smejali šalama koje su zbijali. Mma Divna je svojoj mezimici donela par buketa cveća.

Počeli su da se ređaju hitovi „Ide maca oko tebe“, „Ko ovu dramu režira“, „Manijak“, a onda je „Magiju" zapevala sa publikom kojoj se pridružila u fan pitu. Pesmu „Moj dragi“ posvetila je suprugu Dušku Tošiću.
U koncertu „Viva la Diva“ uživali su pored Jecine mama Divne i supruga i njene kolege, Indira Radić, Danijela Karić, Danijel Pavlović, Marko Kon i mnogi drugi.

No comments:

Post a Comment