Thursday, August 18, 2011

Obojica u karantinu: Jelena Karleuša slavila rođendan bez Duška i Bokija 13!

Karleuša slavila rođendan bez Duška!

 Obojica u karantinu: Jelena Karleuša slavila rođendan bez Duška i Bokija 13!

Pompeznu žurku povodom 33 rođendana, ipak je obeležilo loše raspoloženje slavljenice Jelene Karleuše, ali samo dok je u svetlo plavoj haljini izlazila iz belog Mercedesa, a razlog je bio jedan, odsustvo njenog supruga Duška Tošića.
Naime, zbog današnje utakmice koju Crvena zvezda igra s francuskim klubom Ren, fudbaler nije mogao da bude pored Jelene, a nije imao priliku ni da sinoć prisustvuje spektakularnoj žurki koja se danima pripremala. Kako „Alo!“ saznaje, Tošić nije želeo čak ni da pita trenera Roberta Prosinečkog da li može da izađe nakratko, jer mu njegova profesionalnost to nije dozvolila.
- Duško je ozbiljan, tako da neprofesionalnost i neodgovornost nikada ne bi sebi dozvolio. U jednom trenutku je razmišljao o tome da pita Robija da izađe na desetak minuta kako bi iznenadio Jelenu, ali se predomislio jer je trenutno koncentrisan samo na utakmicu koja sledi. Ja sam siguran da bi njemu dozvolili da izađe nakratko jer to ne može da mu škodi, ali Tošić je jednostavno takav kada je fudbal u pitanju – priča za „Alo!“ izvor blizak Dušku i dodaje da je iz karantina spremio malo iznenađenje za Jelenu, a da pravo tek sledi.
- Rekao je da će je iznenaditi u ponoć, a da će tek kad prođe utakmica udovoljiti svim Jeleninim željama. Mislim da će odmah nakon završetka utakmice, nadamo se uspešnog, odvesti negde svoju suprugu kako bi malo sami uživali. Njegovo odsustvo sada joj nadoknađuju ćerke Atina i Nika, ali verujte da je i njemu krivo što nije uz suprugu – dodaje naš izvor i naglašava da je Duško svakako mislima uz pop divu.
Da joj je krivo što njen dragi nije bio prisutan na rođendanskoj proslavi, potvrdila nam je i sama slavljenica, ali je i naglasila da za njegov surovi profesionalizam ima razumevanja:
- Od Duška sam dobila ruže sa porukom: „Za ljubav mog života.“ On je nažalost bio u karantinu tako da nije prisustvovao rođendanu. Proslavićemo ga sutra, posle utakmice, kada će Zvezda, nadam se, pobediti – rekla je JK za „Alo!“. Možda karantin i nije tako strašan. Upućeni kažu da je posle utakmice bračni život mnogo slađi…

A od mame laptop!

Veliki broj prijatelja Jelene Karleuše, svakako je sinoć predvodila njena mama Divna, koja je, naravno, došla među prvima i mezimici na poklon donela laptop računar. Ubrzo je stigao i Jelenin tata, Dragan. Međutim, najveću pažnju svakako je privukao Nenad Čanak, lider Socijal Demokratske Stranke, koji je sa raskošnim buketom cveća i u pratnji atraktivnih devojaka stigao tačno na vreme i izmamio osmeh Jeleni. Da ne bude zabune, zgodne pratilje su, po sopstvenom, priznanju otkrile da su Čankovo lično obezbeđenje, a oružje su im bili štapovi identični kao Nenadovi.
 I Boki propustio žurku!
Iako se očekivalo da ovaj događaj neće proći bez prisustva Karleušinog dobrog prijatelja Bokija 13, nažalost, „vlast“ mu je uskratila tu želju iako je on i poklon spremio. Makedoncu je oduzimanje pasoša onemogućilo da planove i ostvari.
- Bojanu i Jeleni je baš krivo što neće moći zajedno da proslave njen rođendan, ali čim on bude došao u Beograd, sigurno će to nadoknaditi – rekao je dobro obavešten izvor za naš list.

No comments:

Post a Comment