Fanovi ljuti na Karleušu zbog rođendanske žukre!

12:56 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments


 Fanovi ljuti na Karleušu zbog rođendanske žukre!


Da je Jelena Karleuša znala kakvu će pometnju među njenim obožavaocima napraviti njena rođendanska proslava, verovatno na nju ne bi pozvala ni jednog fana! Ovako, sve više njenih fanova odlučilo je da joj okrene leđa!
No, krenimo redom. Nakon što je Karleuša saopštila da će nekolicinu najvernijih fanova pozvati na svoju žurku, napravljena je anketa na Facebooku u kojoj se moglo glasati za najvatrenije fanove – oni sa najviše glasova, kao nagradu je trebalo da dobiju pozivnicu za žurku. Međutim, dan pred Jelenin rođendan, anketa je obrisana.
“Svi fanovi su mislili da niko od fanova neće biti na žurci, međutim dvojica fanova, koji nisu ni bili na listi za glasanje,prisustvovali su žurci.  Svi smo se osećali poniženim i manje značajnim! Postoje fanovi koji su se sekli zbog nje,oni koji su tetovirali njene inicijale,a nisu bili pozvani”, saopštio nam je jedan od Jeleninih sada već bivših fanova, rekavši da govori u ime svih obožavalaca koje je JK izgubila nakon proslave svog 33. rođendana.
Ako je verovati fanovima, oni koji su joj na njenom profilu skrenuli pažnju da to što radi nije uredu, obrisani su sa njene liste prijatelja i dobili su po blok! Međutim, armija ozlojađenih fanova veruje da iza toga ne stoji plavokosa pevačica, već njen PR menadžer Zoran Birtašević!
“Ne možemo da prostupimo njenom profilu! Mi znamo da Jelena ovo ne bi uradila već njen menadžer! I njena bliža rođaka nam je rekla da Jelena o tome ne zna ništa! Ostala je bez stotine fanova zbog Zorana Birtaševića, poručio je Karleušin dojučerašnji poštovalac.
Ipak, Karleuša se oglasila povodom ovog incidenta, napisavši da je to što joj je priredila osoba koja se predstavljala kao njen fan pravi bezobrazluk!

You Might Also Like

0 comments: