Nataša Bekvalac skinula Karleuši tezgu!

1:40 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Animozitet između Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše traje već duže vreme. Tako su obe pevačice pred kamerama emisije Exkluziv izjavile da se ne druže, a onda je JK poručila Nati da je zaražena JK virusom. Štampani mediji pišu da se Karleuša upravo zbog Nataše posvađala sa svojim kumom Darkom Kostićem, ali i da je ostala kraća za 7.000 evra, pošto će na otvaranju jednog beogradskog splava umesto nje pevati zgodna Novosađanka.

 
“Nata se prošle nedelje dogovorila da umesto Jelene peva na otvaranju kluba na makiškoj strani Ade Ciganlije, iako je Karleuša nedeljama na sva usta najavljivala da je upravo ona ta koja će zapevati. Do pregovora Bekvalčeve s organizatorima došlo je kad su vlasnici kluba čuli Natu kako peva u Sinemi i oduševili se atmosferom koju je napravila. Jelena je bila besna kad je to saznala, tako da će verovatno postići dogovor s organizatorima da održi nastup posle otvaranja, kako bi joj se iskupili zbog ovakve ispale”, rekao je izvor blizak pevačici za Kurir, a i sama Nataša je potvrdila da nastupa na Adi Ciganliji.
“Ja stvarno ne znam da je ona trebalo da peva. Dobila sam dobru ponudu, prihvatila sam je i nastupiću u četvrtak na otvaranju”, rekla je Nataša.

You Might Also Like

0 comments: