Friday, April 22, 2011

Jelena Karleuša sakrila jaja!

 http://www.alo.rs//_customfiles/Image/slike/2011/04/22/jk-v.jpg
Pop diva sa mezimicama Atinom i Nikom u uskršnjoj avanturi

Karleuša sakrila jaja!

Da je sposobna da od svega napravi događaj za pamćenje, ali i da uvek izlazi u susret željama svojih mezimica, Jelena Karleuša pokazala je kada je Atini i Niki priredila pravu uskršnju avanturu.

Pop zvezda je ćerkama organizovala prazničnu razonodu, sakrivši u zelenilu u blizini kuće šarena jaja, koja su devojčice tražile i skupljale u korpu. Devojčice su pod budnim okom mame, koja im je brojala „plen“, imale zadatak da svojim jajima, koja im je već pre toga dala, pridodaju sakrivena. Karleušine naslednice su se dale na zadatak, a očekivano, mnogo uspešnija je bila starija Atina, koja je vredno skupljala, dok Nika nije želela da se odvoji od mame, pa je izašla iz svega sa siromašnijim „ulovom“. No, u skladu s natpisom „Ja volim mamu“ na majicama koje im je obukla, JK je podelila jaja na ravne časti.
Pošto se deklariše kao ateista, pozvali smo Jelenu kako bi nam prokomentarisala to što svoju decu uči običajima proslave Uskrsa:
- Uhvatili ste nas kada smo išle u sakupljanje uskršnjih jaja. Iako sam ateista, izuzetno poštujem pravoslavnu tradiciju i učim decu našim običajima. Na njima je da, kada porastu, odluče da li će biti vernici ili ne. Uskrs je divan praznik za decu i Atina i Nika su uživale u farbanju i ukrašavanju jaja - izjavila je Jelena za naš list, dodajući da su sakupljanje jaja organizovali ranije zbog toga što ona radi na Veliki petak, pa neće biti u mogućnosti da se tog dana posveti ćerkama.

1 comment: