Tuesday, February 08, 2011

Jelena Karleuša, nežna ženica: Duško je dominantan muškarac, on šefuje u našoj kući!

 http://tracara.com/wp-content/uploads/2011/02/jk.jpg

Jelena Karleuša, nežna ženica: Duško je dominantan muškarac, on šefuje u našoj kući!


Muzička zvezda Jelena Karleuša u 2011. godinu ušla je spremnija nego ikad za nove radne pobede. Njen singl Muškarac koji mrzi žene već je postao balkanski hit, a ni u privatnom životu ništa joj ne izmiče kontroli. Uvek intrigantna umetnica za Story priča zbog čega nije proslavila suprugov dvadeset šesti rođendan i otkriva ko je glava porodice u njenom i domu fudbalera Crvene zvezde Duška Tošića.
Zbog čega je ove godine izostala Duškova rođendanska proslava?
- Duško je dva dana pre rođendana otišao na pripreme tako da je ovo otkako smo u vezi i braku prvi rođendan koji nismo proveli zajedno. Potrudila sam se da mu na vreme dam poklon, a taj datum ćemo obeležiti po njegovom povratku iz Crne Gore, onako kako on najviše voli.
Zbog čega mu se nije dopao vaš poklon?
- Kupila sam mu laptop koji je mnogo želeo, ali sam kao svaka plavuša pogrešila marku, veličinu i debljinu. Ipak, snašao se i zamenio ga za odgovarajući, pa je sad srećan.
U hotelu Splendid u Bečićima gde je vaš muž odseo dogodio se požar. Jeste li bili uznemireni?
- Odmah sam ga nazvala da vidim o čemu se radi i smirio me je informacijom da se zapalio samo jedan auto u garaži hotela. Radi formalnosti morao je nakratko da napusti objekat.
Iako je tek prešao polovinu dvadesetih, Duško je već odgovoran i za četvoročlanu porodicu. Da li mu je teško da pored tako samostalne žene bude glava kuće?
- Iako je mlađi od mene, Duško je veoma dominantan muškarac. I ja sam takva u poslu, a kod kuće sam nežna žena koja voli što ima oslonac i muža koji brine o njoj i deci. Privatno sam drugačija od imidža koji negujem u javnosti pa je, iako sam možda veći autoritet Atini i Niki, Duško bezuslovno glava porodice.
Da li se ikada u vašem odnosu osetila razlika u godinama?
- Ne. Pre ja reagujem impulsivno i na prvu loptu. Nas dvoje smo sušte suprotnosti. On je veoma staložen, ćutljiv, povučen. Tri puta razmisli pa tek onda kaže, dok mene emocije i kratak fitilj teraju da odmah izgovorim šta me boli, šta osećam. Ne znam da kontrolišem emocije tako da je on po ponašanju mnogo zreliji od mene. Naravno da se ne bih udala za čoveka kome bih bila majka. Pored sebe želim i zaštitnika, oslonac, prijatelja, pažnju…
Kako izgledaju vaše prepirke sa suprugom?
- U našim bračnim prepirkama svađam se ja, a on ćuti. Ja vrištim i bljujem vatru, a on iskusno čeka da me to prođe i onda je svaki dogovor moguć. On zna sa mnom i svaki njegov smireni kompliment vraća me na zemlju i sjajno se dopunjujemo. Ne bi bilo dobro da sam i ja smirena jer tu ne bi bilo ni vatre, ni adrenalina.
Imate li krupnih privatnih planova za 2011. godinu?
- Zbog brojnih obaveza koje ima u klubu, Duško nikada ne zna mnogo unapred kada će imati slobodnog vremena i zato me često obraduje iznenadnim odmorima, kao što je bio onaj u Dubaiju. Ipak, nisam sigurna da će do leta biti neke preterane romantike za nas dvoje jer ja završavam album, a on ima naporne treninge.
Koliko vremena dnevno provodite sa ćerkama budući da ste hiperaktivna i prezaposlena osoba?
- Duško je po čitav dan na treningu i ćerke su se na to navikle, pa koliko god to surovo zvučalo, smatram da deca mogu bez oca. S druge strane, majčino prisustvo nijedna dadilja ni baka ne mogu da zamene, tako da se trudim da veći deo dana provodim sa njima. Pomažu mi i mama i tetka, ali ne propuštam nijedan bitan trenutak u životu svojih devojčica.
Da li su vam nagrada na manifestaciji Loud&Queer Annual Awards, kao i titula gej ikone koju nosite dale novi podsticaj u borbi za prava gej populacije ili ih smatrate logičnim sledom onoga što radite godinama?
-
Intimno mi veoma znače, ali zahvalnica za sve što radim i govorim mi ne treba. Ja samo iznosim svoje stavove i ne radim ništa da bih bila nagrađena, već zato što mislim i osećam da bi tako trebalo. Nadam se da se jednog dana za ono što činim neće dodeljivati nagrade, već da će to biti normalna stvar i pozivam sve javne ličnosti da podignu svoj glas koji se daleko čuje i da apeluju na toleranciju i slobodu mišljenja i govora.
Poljupcem sa Anom Nikolić ponovo ste šokirali javnost. Kako je vaš suprug reagovao na to?
- Nije me pitao kakvog su ukusa Anine usne, ali me je sačekao na vratima i upitao me sa poluosmehom na licu jesam li normalna. Ana je moja drugarica i u poverenju mogu da vam šapnem da ima veoma mekane usne. Blago onom muškarcu koji se ljubi sa njom.
Da li je Duško muškarac koji mrzi sve žene osim vas?
- Ne, i ne bih volela da bilo koga mrzi. Ne treba nikoga da mrzi, ali mora samo mene da voli. (Smeh)
Hoće li novi album zaista izaći do maja?
- Nadam se, a ako ne u maju, onda ću ga sigurno objaviti u junu. Singl Muškarac koji mrzi žene već preti da potuče rekord hita Insomnia, ima veliku gledanost na You Tubeu, velika se prašna digla i oko moje hologramske projekcije te pesme, tako da mislim da sam na pravi način započela godinu i najavila novi album koji će biti veoma kvalitetan.

No comments:

Post a Comment