Tuesday, October 26, 2010

Napadnuti Jelena Karleuša i Duško Tošić: Navijači ih gađali kamenicama, pa im išarali auto!

 Napadnuti Jelena Karleuša i Duško Tošić: Navijači ih gađali kamenicama, pa im išarali auto!



Ceh poraza u 139. večitom derbiju od Partizana prvi je platio Duško Tošić. Levi bek Crvene zvezde napadnut je sinoć na Bežanijskoj kosi, dok je bio u društvu supruge pevačice Jelene Karleuše!
Naime, kako sportal.rs saznaje, manja grupa navijača Zvezde oštro je zamerila Tošiću na partiju u derbiju, na šta im on nije ostao dužan. Takva njegova reakcija još više je razbesnela navijače crveno-belih, pa su Tošića i Karleušu, koji su u međuvremenu ušli u automobil, zasuli kamenicama. Duško je izašao iz automobila, dok je Jelena vikala da se vrati unutra i da će pozvati policiju, pa je i ona “počašćena” uvredama.
Na kraju čitav incident je završen tako što su navijači sprejovima išarali Tošićev automobil pogrdnim parolama.

- Čuo sam se sa Duškom i rekao mi je da ova vest gotovo uopšte ne odgovara istini, već je to bilo maltene samo dobacivanje. Duško je iznenađen koliko je vest nakićena, ali ne znam zašto, kada je to običaj u medijima u poslednjih godinu dana kada se spominje Crvena zvezda. Dakle, bio je to uobičajeni komentar navijača na partiju igrača – rekao je portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

1 comment: