Monday, October 25, 2010

Jelena Karleuša zbog osude majke, oca i muža, možda više neće pisati kolumne u Kuriru!

  Jelena Karleuša zbog osude majke, oca i muža, možda više neće pisati kolumne u Kuriru!



Jelena Karleuša gostovala je danas u emisiji Jugoslava Ćosića i otkrila da razmišlja o tome da prestane sa pisanjem kolumni koje je pre tri nedelje počela da objavljuje u Kuriru. Iako su njeni tekstovi naišli na jake reakcije javnosti i čak izazavali pažnju intelektualnih krugova, naročito posle oštrog obračuna sa homofobima, JK kaže da ozbiljno razmišlja o tome da obustavi ceo proces.
- Imam mnogo problema otkada sam počela da pišem. Naročito u porodici. Osudili su me mama, tata, a posebno muž. Možda je to dobar razlog da prestanem sa tim poslom. Razmisliću o tome - kaže Karleuša.

9 comments:

  1. bila je extra u utisku(koliko moze)

    ReplyDelete
  2. uzassssssssss fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

    ReplyDelete
  3. Nikako!. Ovo je pravi potez....pa zar sad kad se uskovitlao ceo kazan zvani "Srbistan"!!?? Samo napred, hrabro, lako je sa majkom, ocem, a i muž može da se promeni.

    ReplyDelete
  4. Odlican tajming!!!
    Sada je pravi trenutak, kada treba da poskupi struja i dinar još više padne, da se po ko zna koji put skrene paznja naroda sa realnih problema na gostovanja i izjave jedne obicne polu pismene pevaljke!
    Pošto se u međuvremenu nije desio ni jedan Miladin Kovačević, a i gej parada nikome više nije interesantna, vladarima iz senke je JK došla kao kec na deset da je puste ta trtlja na B-92 (gle čuda, baš na toj televiziji?!?).

    E moj narode... Koliko te volim toliko te i mrzim jer si tolko naivan i glup...

    ReplyDelete
  5. Nemoj Jeco, nemoj u inat svima! bas ti dOBRO ide!

    ReplyDelete
  6. @ Ilijaz
    Cuti i pokrij se usima, ti ces da pametujes o pismenosti. Inace, pise se POLUPISMENE.

    ReplyDelete
  7. Nemoj da prestajes sa pisanjem, please. Rekla si prave stvari istinu. U Utisku nedelje si bila odlicna. Zapusila si usta jalovoj intelektualizaciji svega i svacega. Iskoristi poziciju da pokrenes pozitivne stvari u Srbiji. Mama i tata ce te uvek voleti a muz moze i da se promeni ako ne kapira o cemu se ovde radi. Oni svi treba da te podrzavaju a ne da te sputavaju. Samo napred Jelena! Nemoj da se plasis. Radis pravu stvar. Veliki pozdrav i podrska od nekog ko je jedan od tvojih bliskih sardnika. Samo napred!Idemoooo!!!!!!

    ReplyDelete