Wednesday, October 13, 2010

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović : Obračun u Makedoniji!


 Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović : Obračun u Makedoniji!

Dve najpopularnije srpske pevačice i rivalke Svetlana – Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša zakazale su konačni obračun u Skoplju, gde će u drugoj polovini novembra održati koncerte u sportskoj dvorani “Boris Trajkovski”. I to u razmaku od samo nedelju dana. Makedonska štampa za 20. novembar najavljuje Karleušin spektakl “Sve o divi”, koji je srpska publika imala prilike da vidi 15. maja u “Beogradskoj areni”. Organizatori poručuju da je interesovanje za nastup JK ogromno, budući da će se prvi put predstaviti makedonskoj publici na jednom tako velikom koncertu.
Samo nedelju dana kasnije, 26. novembra, na istom mestu, zapevaće i Ceca Ražnatović. Time će ispuniti obećanje dato u Prilepu, na ovogodišnjem “Bir festu” pred 130.000 obožavalaca, da će na jesen svoj novi album promovisati koncertom u Skoplju. Ceca u glavni grad Makedonije stiže dva dana pre nastupa, sa ekipom od 28 ljudi, (bendom, pratećim vokalima, stilistima i ličnim obezbeđenjem), za koje će biti zakupljen čitav sprat hotela u Skoplju.

5 comments:

  1. Cuj rivalke ,perverzna Jelena nije Ceci ni za ispod nokta .Malo ste se vi previse umislili sa Jelenom , vreme je da se spustite na zemlju ..

    ReplyDelete
  2. Petar TI SI RETARD ZNA SE DA JE JK BOLJA U SVEMU CECA JE SRAM U CORKU CE DA IDE

    ReplyDelete
  3. JK RULES, CECA MAFIJAŠICA

    ReplyDelete
  4. JK je gospođa za Cecu1

    ReplyDelete
  5. Kako je moguce njih dve uporedjivati?
    Podpuno su razlicite!

    ReplyDelete