Sunday, August 08, 2010

Saša popović tuži JK za 50 miliona dinara!!!

 Saša popović tuži JK za 50 miliona dinara!!!


Medijski rat koji između Saše Popovića i Jelene Karleuše traje već godinama uskoro će se sa novinskih stranica preseliti u sudnicu. Naime, isprovociran izjavama koje je u poslednje vreme na njegovu adresu uputila pop diva, prvi čovek „Grand produkcije“ rešio je da presavije tabak i podnese tužbu tražeći, kako „Alo!“ nezvanično saznaje, rekordnu sumu u novijoj istoriji domaćeg pravosuđa – 50 miliona dinara!
- Popović je rešio da na sve ovo stavi tačku, pa je angažovao tim advokata koji prikupljaju materijal za tužbu. Iako prozivke traju već dugo, u poslednje vreme su dostigle vrhunac, a kap u punoj čaši strpljenja bili su komentari koje je dala tokom poslednjih nedelju dana. Sašina supruga Suzana je bila toliko potresena izjavama JK da je morala kod lekara, što je možda bilo i presudno u njegovoj nameri da na ovaj način stavi tačku na sve. Kako stvari stoje, neće je tužiti samo za uvrede, već i za klevetu, a ona će morati da dokaže skoro svaki, čak i najsitniji navod onog što je izjavila, od navodnog postojanja izvesnih polnih bolesti pa do toga da je molio „Siti rekords“ da mu ustupi njen album „Magija“ da bi ga prodavao uz „Grand reviju“. Sašu je takođe uvredilo to što je izjavila da izrabljuje zvezde „Granda“, pa će i to sigurno biti jedna od tačaka tužbe. Zbog svega navedenog, u slučaju da dobije spor tražiće od nje da mu plati 50 miliona dinara odštete – rekao nam je dobro obavešteni izvor blizak vrhu „Grand produkcije“.
Iako nije želeo da se upušta u dublju polemiku, direktor „Granda“ je za naš list indirektno potvrdio da će se sa JK od jeseni „družiti“ u sudnici.
- Ne želim da komentarišem njene izjave, jer u ovoj zemlji postoje zakoni i nadležne institucije koje će to rešavati - izjavio je Saša Popović.
Mogućnost tužbe nije preterano potresla pop zvezdu, koja je čak spremna i da se kladi da se ta ideja neće realizovati.
- Hahahaha…. jaooooo, kukuuu meniiii! Gotova sam! Serija „Ciganska posla“ se nastavlja! Kako ću na sudu da dokažem da je on mali, ružni, netalentovani ćorke koji izrabljuje tuđu decu!? Hahaha! Hajde vi i ja da se kladimo u čokoladnu bananicu da me neće tužiti! Može? - kaže JK.
Opklada je pala! Kako god se slučaj završio biće to najskuplje čokoladne bananice u istoriji, vredne 50 miliona dinara. Ko će ih jesti – videćemo!

3 comments:

  1. JK je carica <3!!!!!!na izjavu skidam kapu...

    ReplyDelete
  2. hhhaaaa hhaaaa ha. hohoho. uz cokoladicu ce da plati gomilu para. ko se paslednji smeje, najsladje se smeje. a ovoga puta ce to biti Sasa Popovic.

    ReplyDelete
  3. POPLJUVALA POLA ESTRADE I SPONZORSKIM PARAMA SNIMALA ALBUME I SPOTOVE, A KAD TREBA DA ZAPEVA, MOZE AL NA PLEJBEK. NAJVECA ESTRADNA SPONZORUSA UBEDLJIVO.

    ReplyDelete