Saturday, August 07, 2010

Jelena Karleuša: Popoviću ružan si i iskompleksiran! Maltretiraj onu jadnu decu, nemoj da me ljutiš!

Jelena Karleuša: Popoviću ružan si i iskompleksiran! Maltretiraj onu jadnu decu, nemoj da me ljutiš!


Pevačica Jelena Karleuša besna je na direktora „Granda” Sašu Popovića! JK kaže da je iznenađena Sašinim tvrdnjama da „zna istorijat njenog života, brakova, veza” i da se ona neće pojaviti u „Grandu” dok god je on na čelu te kuće.
- Ma, ne mogu da verujem šta je taj izgovorio. Mali je baš hrabar. Rekao je da neću kročiti u „Grand”? Pa, dobro jutro, Kolumbo! To si tek sad skapirao! To bi bilo isto kao kada bi ludi Milojko koji drži kafanu u Pržogrncima rekao da Lejdi Gaga nikada neće kročiti u njegovu kafanu. Naravno da neće. Ja sam izdala samo jedan album za „Grand” i to zato što je mali bio najuporniji i dao najviše para – 100.000! – kaže JK.- Zvao me je posle i u svoje emisije. Molio me da dolazim u „Grand” tvrdeći da neverovatno skače gledanost kada se ja pojavim. A da bi svoje tvrdnje dokazao, širio je nekakve papire po stolu i uzvikivao: „Gledaj, kad se ti pojaviš, u toj sekundi strahovito raste rejting!” Molio je i moju izdavačku kuću „Siti rekords” da mu da da uz „Grand reviju” prodaje moj pretposlednji album „Magija”, a nije rekao da je to bilo najprodavanije izdanje tih smešnih novinica - poručuje Jelena.
POD BRENINOM SUKNJOM
Karleuša se osvrnula i na Popovićevu izjavu da je upućen u njen privatni život i da ona nema kredibilitet da priča o njemu i Lepoj Breni.
- Taj mali se usudio da pominje moje veze i brakove. Šta je time hteo da kaže? Da je nešto negativno imati vezu ili brak. Evo, ja ću da mu objasnim šta je negativno: „Negativno je kada si ružan i iskompleksiran, a hoćeš svima da soliš pamet. E nećeš”! Negativno je kada se neko netalentovan bogati na talentu siromašne i nezaštićene dece. Negativno je kada lažeš i imaš selektivnu amneziju. I da – ja nikada neću biti Lepa Brena! I ne želim! Ja sam Jelena Karleuša, a ne Fahreta Jahić. Neka se ne brani od mene pominjući Brenu. Neka joj se ne sakriva ispod suknje! – revoltirana je pevačica.
Jelena kaže da u svom nedavnom blogu na Fejsbuku pod naslovom „Fahretizam, ćoravizam i ostali izmi” nije pominjala Popovića i Brenu.
- Ja ni njemu ni Breni u kolumni ime nisam pomenula. Sami su se pronašli. Neka bude muško, a ne da se baca na šoferšajbnu i da mi se poltronski javi svaki put kada kolima prođe pored mojih. Ja uvek glavu okrenem, da ga ne vidim – poručuje ona.
LAŽE ZA SLAVICU I TANJU
Popović je u medijima naveo da je JK tokom pregovora o izdavanju albuma njemu rekla: „Ko su ti Tanja Savić, Slavica Ćukteraš i drugi za mene?!”
- Na kraju da ga opomenem da ne laže da sam ikada išta ružno rekla za Tanju i Slavicu. Ružno je da čovek u njegovim godinama laže. Te devojke su sjajne i ja im želim da se što pre otarase tog midžita. Ovo neka bude tačka, uz podsećanje da znam mnogo. Bude li mi ikad više ime pomenuo, ja njegovo do sada nikad nisam, počeću da pričam! Poručujem mu: „Idi, maltretiraj onu jadnu decu, nemoj da me ljutiš!” – rekla je Jelena.

5 comments:

  1. sram te bilo jadnice ............

    ReplyDelete
  2. hahahahah! Bravo Jeeeeeecoooo!!!

    ReplyDelete
  3. A sta je sa DVD izdanjem koncerta neka pozuri malo na sajtu pise jedno a u praksi jos nista, ispada da lazu fanove.

    ReplyDelete