Sunday, August 08, 2010

Jelena Karleuša kaže da Lepa Brena može da joj bude mama i dodaje: Pokušala sam da spasem Milana Stankovića od Saše Popovića!

Jelena Karleuša kaže da Lepa Brena može da joj bude mama i dodaje: Pokušala sam da spasem Milana Stankovića od Saše Popovića!
Do prvog poznatog sukoba između Jelene Karleuše  i direktora „Granda“ Saše Popovića  došlo je kada su pre pet godina propali pregovori o objavljivanju njenog albuma „Magija“. U jednom od intervjua koji su usledili JK je Popovića nazvala „robnom markom koja je dostupna svima, trendi je, komercijalna, ali posle dva pranja se raspadne“.
Popović joj je uzvratio tokom pregovora o sledećem albumu „Revolution“ kada joj je, kako se pisalo, rekao da je „Dinča veća zvezda od nje“. Još jedna prilika za pomirenje propala je kada je Popović zabranio Milanu Stankoviću da sa njom snimi duet „Insomnija“, a nezvanično se pričalo da je kao razlog za ovakav potez naveo to da smatra da je JK jedna od najomraženijih javnih ličnosti, te da njemu saradnja sa takvom osobom ne treba.
O svemu ovome Karleuša kaže:
- Saša i ja smo de facto pregovarali u nekoliko navrata, ali uvek smo nailazili na određene probleme! Prvi problem je da ja nikada nisam mogla da dozvolim da mi jedan Saša Popović preslušava i ocenjuje album. Poznato je da su moji albumi u produkcijskom smislu ispred svog vremena, a o „Grand“ vremenu da i ne govorimo. To je uvek bio kamen spoticanja. Drugi problem je taj što nikad nisam dopuštala da mi Popović bude gazda. Ja sam JK, ne rob, imam svoje mišljenje i iznosim ga. Treći problem je bio i ostao – moj ponos. Poštujem sve druge umetnike, ali ono što ja radim, kvalitet muzičke i video-produkcije, modni i ideološki uticaj na Srbiju, time ne može da se pohvali niko sa ovih prostora. Lepu Brenu poštujem kao legendu i veliku zvezdu osamdesetih. Može majka da mi bude i nas dve ne možemo niti treba da se poredimo. Ovo je moje vreme, i ja diktiram i pravac i pravila. Pokušala sam malog Milana da otrgnem iz kandži propasti jer sam videla da ide mojim putem, kada je reč o muzičkoj i video-produkciji, prepoznala sam taj bunt i viziju u njemu. Naravno – Popović je to sprečio. Pokušao je u nekoliko navrata da me ponizi, jer tako ponižava sve druge velike zvezde, i tu je naišao na stativu!

2 comments:

  1. neka sebe spase od finansijskog kolapsa koji joj sledi. duguje novac na kamatu a za koncert u areni ce raditi buducih 20 nastupaq dzabe. lako je biti zvezda kad se to placalo candinim, karicevim i parama ovog propalog fudbalera. ali sve ima svij kraj. a kraj ce biti tuzan.

    ReplyDelete
  2. ma umislila ludaca da je zvezda. raspala se raspandrkaca stara. sad bi ona nekog da spasava. eee srbijo, kad se otvaracice usta nazivaju pevacicama.

    ReplyDelete