Tuesday, June 08, 2010

Seksi na plus 50

Seksi na plus 50
Jelena Karleuša uživala sa suprugom Duškom u Dubaiju

Seksi na plus 50

Pevačica Jelena Karleuša provela je deset nezaboravnih dana sa svojim suprugom Duškom Tošićem u Dubaiju, a sudeći po fotografijama, zgodna plavuša je uživala po ceo dan sunčajući se na plaži.

Naime, kako je naš list nedavno objavio, Karleuša se za ovu destinaciju odlučila odmah nakon koncerta u „Areni“, jer su je pripreme i vežbanja veoma iscrpeli, toliko da je samo razmišljala o odmoru. Pevačica se po ceo dan „pržila“ na suncu i pila koktele u barovima na čuvenoj plaži Džumeira. Romantične večernje izlaske priuštio joj je suprug Duško, koji je dao sve od sebe da se njegova diva odmori kako je zaslužila.
Ćerke Atinu i Niku je ostavila dadiljama i majci Divni, a ona i Duško su sa nekoliko prijatelja provodili na jednoj od njihovih omiljenih destinacija. Naravno, kada je Jelena u pitanju, neizbežne su bile u šoping ture, gde je po dobrom starom običaju opustošila sve butike firmi koje ona nosi. Popularna JK iskoristila je da odmori pred veliku turneju „All About Diva“, koja je ubrzo očekuje.

No comments:

Post a Comment