Tuesday, May 18, 2010

Zavalila sam šamarčinu estradi!

Zavalila sam šamarčinu estradi!
Jelena Karleuša sumira utiske sa koncerta i najavljuje dogodine Ušće

Zavalila sam šamarčinu estradi!

http://karleusa.blogspot.com/
Koncert Jelena Karleuše u „Beogradskoj areni“ u organizaciji „Šoumastera“ ostaće upamćen kao do sada neviđeni šou program na kojem je uživalo više od 10.000 ljudi!

 Iako joj je iste večeri pozlilo, zbog čega je propustila žurku posle koncerta, pop zvezda kaže da je prezadovoljna postignutim uspehom:
- Mislim da slike govore više od 1.000 reči! Obećala sam neviđeni spektakl, zar ne? Srce mi je puno! Ostvarila sam svoj san da Beogradu pružim koncert koji će se pamtiti. Najbitnije mi je da je javnost shvatila da se nisam šalila kad sam najavljivala sve ovo. Od 15. maja u domaćem šou biznisu definitivno više ništa nije isto.
- Šta bi poručila koleginicama koje su tipovale da „Arena“ neće biti puna?
- Molim vas, ja se bavim svojom karijerom, a drugi neka se bave mojim likom i delom, kao i do sada. Nemam ja šta sad da poručujem bilo kome. Slike sa koncerta su više nego jasna i glasna poruka, a mnogima i šamarčina. Zbog onih koji nisu uspeli da uđu u „Arenu“ odlučila sam da sa novim albumom napravim veliki koncert na Ušću.
- Zbog čega ti je pozlilo posle koncerta?
- Kada je neko profesionalac kao ja, ne prepušta ništa slučaju, daje 200 odsto od sebe i ne štedi se. Mukotrpno sam mesecima spremala ovaj koncert, sa 25 igrača sam mesecima po pet, šest sati dnevno igrala, nisam spavala, slabo sam jela i bila sam pod ogromnim stresom. Valjda sam zaslužila da nakratko posle koncerta pokažem da sam od krvi i mesa?! Kada se koncert završio, naglo mi je pao pritisak, organizam mi je bio jako iscrpljen i dehidriran i sav stres je uzeo svoj danak. Srećom, samo nakratko. Ujutru sam već bila kao nova.
- Jedina zamerka koja se mogla čuti za koncert bila je ta da si pojedine pesme izvela na plejbek.
- Ceo koncert je bio izveden uživo. Mogu samo da se izvinim svima onima što traže neku manu... Nisam kriva što tako dobro pevam i igram... Hahaha!
- Navodno si se posvađala sa Darkom Kostićem...
- Veću budalaštinu u životu nisam čula. Darko je sve vreme bio u bekstejdžu tako da nije mogao da sedi u loži. Mogu samo da kažem da većeg umetnika i modnog genija Balkan nije imao.
- Zorica Brunclik te je javno podržala sa „Farme“ na dan koncerta i rekla da joj je žao što neće biti prisutna. Kako gledaš na taj gest?
- Zorica je ispala šmekerka i dobila veliki plus i kod mene i kod mojih fanova. I meni je žao što nije bila na koncertu, ali biće prilike dogodine. Ovom prilikom joj se zahvaljujem. Veoma mi je draga, i ona i Kemiš.
- Seka Aleksić se nedavno učlanila u tvoj antifan klub na „fejsubuku“, kako to komentarišeš?
- Učlanila se u moj antifan klub?! O Bože... Ja izgleda nisam ni svesna koliko sam popularna! Hahahaha!
- Pričalo se da je Ceca viđena na tvom after partiju?
- Nisam je videla jer mi je bilo loše, pa sam brzo otišla.

Mirza Hamzić me ne zanima!
Samo dan pred koncert, bosanski pevač Mirza Hamzić se oglasio u medijima i pokušao da spreči emitovanje multimedije sa svojim likom...
- Stvarno me takve stvari ne interesuju. To su sve budalaštine.
- Da li misliš da je Hamzić ispao nezahvalan što te napada u medijima?
- Mislim da je svojim postupcima sam sebe okarakterisao. Nemam ja šta tu da dodam. Sve je jasno.

http://karleusa.blogspot.com/

2 comments:

  1. a haha koji naslov!!!! :D

    ReplyDelete
  2. Naslov je sasvim, pa .... kako da se izrazim ... a da ne ispadnem blag ... a ipak hocu ... PRAVI, THE BEST!!!!! =)))) ...

    ReplyDelete