Monday, May 31, 2010

JK: NEMAM VREMENA DA BUDEM BOLESNA, TURNEJA TOKOM LETA, NISAM ŠVORC!

Pred odlazak na odmor zvezda šou biznisa Jelena Karleuša sumira utiske sa svog prvog solističkog koncerta u Beogradskoj areni i otkriva kako se oporavila nakon zdravstvenog kolapsa
http://karleusa.blogspot.com/
Zvezda šou biznisa Jelena Karleuša je nakon spektakularnog koncerta u Beogradskoj areni 15. maja, zbog iscrpljenosti završila na infuziji. Međutim, iako joj zdravlje nije u najboljem redu, pevačica ponosno za Story sumira utiske sa najlepše večeri u svom životu i otkriva gde uskoro putuje na odmor sa porodicom.
- Još me trese euforija i uzbuđenje zbog svega. Iskreno, uživam u lovorikama svog rada. Ispunila sam obećanje dato naciji i ponosna sam na celokupnu ekipu koja mi je pomogla da posle 15. maja u  domaćem šoubiznisu više ništa ne bude isto. Dok sam se na početku koncerta spuštala sa trideset metara u specijalnom ramu, kao na dlanu mogla sam da vidim krcatu Arenu i da čujem zaglušujuci vrisak koji me je na trenutak paralisao. Kao hipnotisana gledala sam Arenu koja je ključala ispod mene i ponavljala u sebi: To je to, Jelena, ovo si čekala! Sad pokaži sta znaš - počinje Jelena i otkriva gde je i kako došlo do kolapsa u njenom organizmu.
- Koncert je pripreman pola godine. Sve to vreme smenjivale su se iscrpljujuće koreografije, imala sam modrice od igranja, izmorilo me je nespavanje i stres, ali za vreme trajanja koncerta nisam osećala ni umor ni bol. Na dan nastupa nisam ništa jela, a zbog iscrpljujuceg tempa igranja i pevanja na samom koncertu totalno sam dehidrirala. Naglo mi je pao pritisak i morala sam da napustim after party. Eto, ipak sam ja samo nežna žena, doduše sa hrabrim srcem i ludom glavom. Od poslednjeg carskog reza nisam ni stigla da se oporavim, a već sam počela sa napornim pripremama za koncert. Srećom, sada sam mnogo bolje, ali je moja luda glava već smislila nove izazove. Ambiciozna sam do neba. Sledeće godine je na redu veliki koncert na Ušću, a pre toga mi izlazi novi album. Do kraja godine objaviću singl Kaligula kao što sam i obećala. Ta pesma pomrsiće slavu Insomnije - kaže popularna umetnica i otkriva šta joj je prolazilo kroz glavu u trenucima malaksalosti.
- Moje zdravlje možda nije najbolje, ali je to meni sporedna stvar. Nemam vremena da budem bolesna i slaba. I ništa ne može da pokvari moje zadovoljstvo. Za uspeh i sreću vredi se pomučiti i žrtvovati. Rekla bih da sam ja jedina osoba koja je doživela da prima infuziju sa osmehom na licu, ali to sam ja - priča pevačica koja će se uskoro odmarati na nekoliko atraktivnih destinacija.
- Sada sledi dugoočekivani odmor. Prvo ću otići sa suprugom u London, a odatle malo do Marbelje i zatim sledi Dubai. Ovoga puta nećemo praviti bebe, samo ćemo uživati. Nakon toga Duško ide na pripreme, a ja sa Nikom i Atinom odlazim na Crnogorsko primorje. Nakon odmora, počinje mi zakazana letnja turneja od Vardara pa do Triglava - kaže Jelena čiji je suprug, fudbaler Duško Tošić bio jedna od ključnih karika projekta All about diva.

- On je zbog koncerta bio pet puta vise uzbuđen nego ja. Od njega sam tražila samo da mi pruži što više nežnosti i pažnje, i naravno da me razume. Nije lako biti muž jedne ovakve lude - kroz osmeh kaže Jelena i otkriva šta joj je dalo vetar u leđa da na binu Arene iznese gej zastave, i tako u najtransparentnijem obliku podrži prava homoseksualaca.

- Ko sme meni nešto da kaže? Ko će da me spreči? Nemam pardona prema primitivnoj i zatucanoj sredini. Govorim ono što mislim i ne plašim se. Veliki sam borac protiv svih nepravdi i posvetila sam život ispravljanju krivih Drina. Neko i time u ovoj zemlji mora da se bavi. Želja mi je da iskoristim svoj uticaj i popularnost i da što vise pomažem onima kojima je pomoć najviše potrebna - ponosno ističe Karleuša i demantuje da je u finansijskoj panici zbog troškova koncerta, kao i da ju je tužio mladi pevač Mirza Hamzić zbog pojavljivanja njegovog lika u spotu za pesmu Insomnija, koji je emitovan na koncertu.

- Nema nikakve tužbe i to su sve samo budalaštine, kao što je gomila neistina i to da sam zabrinuta za isplaćivanje troškova koncerta. Umetnik sam i ne bavim se finansijama. Organizator Showmaster je finansijski u plusu, a imali smo i generalnog sponzora Sašu Mirkovića. Arena je bila krcata, tako da su svi troškovi pokriveni, a i da nisu, to ne bi bio moj problem - u svom stilu zaključuje plavokosa pevačica.

No comments:

Post a Comment