Monday, May 24, 2010

Jelena Karleuša: Duško i ja na odmoru nećemo praviti bebe

 http://dalje.com/slike/slike_3/r1/g2009/m05/x35202004599213266_0.jpg
Jelena Karleuša: Duško i ja na odmoru nećemo praviti bebe
http://karleusa.blogspot.com/


Pop zvezda Jelena Karleuša – Tošić oporavila se od zdravstvenog kolapsa koji je doživela nakon spektakularnog koncerta u Beogradskoj areni i za Story otkrriva gde će se uskoro odmarati sa porodicom.
- Sada sledi dugoočekivani odmor. Prvo ću otići sa suprugom u London, a odatle malo do Marbelje i zatim sledi Dubai. Ne brinite, nećemo ovaj put praviti bebe, samo ćemo uživati. Nakon toga Duško ide na pripreme, a ja sa Nikom i Atinom odlazim na Crnogorsko primorje. Ali, to je sve od odmora. Počinje mi zakazana letnja turneja od Vardara pa do Triglava – kaže Karleuša za Story.
http://www.domaci.de/images/extras/ivankamaza/Muzika/jelena-karleusa-dusko-tosic.jpg
Više o planovima popularne pevačice pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 25. maja.

3 comments:

  1. IDE NA ODMOR, A VEĆ 04.06. GOSTUJE U DISKOTECI "ESTRADA" ?!
    NOVI SINGL "KALIGULA", DVD "ALL ABOUT DIVA", NOVI ALBUM, MODNI ALMANAH, JK WEAR IZ 2008-E, MA DAJ JK, I MENI SI DOSADILA, A TEK ONIMA KOJI TE NE VOLE ?!
    NAJAVLJIVALA "TDC" GODINU DANA, DA BI OBRADILA "ZAMENU ZA LJUBAV" I RETUŠIRALA PAR SLIKICA :S SRANJE !

    ReplyDelete
  2. istina ziva sranje

    ReplyDelete
  3. Slažem se sa ovim komentarom, toliko toga je najavljivala i opet to ćini, a nigde rezlutata ? Kao i koncert od nastupa na Beoviziji najavljivala, sledeće godine, sledeće, sledeće,....ok isplatilo se, ali bar ćuti ! Kada se samo setim najave za duet sa Inisom za pesmu Love, a sada kao Ko ti to baje na engleskom ?! Od kada čekam JK WEAR... Jeco volim te, ali nekad ćuti. Uradi, pa pričaj kao za koncert, što si začepila usta svima, i nisi imala potrebe mesecima hvalospeve pričati u medijima.

    ReplyDelete