Tuesday, April 06, 2010

Isekao se skalpelom zbog ljubavi prema JK

 Isekao se skalpelom zbog ljubavi prema JK


Pojedini fanovi poznatih ličnosti su zaista spremni na sve ne bi li pokazali emocije prema svojim idolima, a da li je to opsesija, ljubav ili nešto treće prosudite sami.
Tako je izvesni Kristijan Pučijašević, koji ima samo 15 godina i sebe predstavlja kao vatrenog fana pop pevačice Jelene Karleuše svoju ljubav prema plavokosoj zvezdi iskazao što je skalpelom na nadlanici leve ruke izrezao inicijale njenog imena – JK.
Kristijan je fotografije svog rada postavio na svoj Facebook profil, a zatim napisao status:
- Srećan sam jer postojim, što mogu da se radujem svakom novom danu. Srećan sam što imam prave prijatelje koji su tu uvek uz mene. Srećan sam jer imam dosta paznje okoline. Srećan sam jer se 17.Avgusta 1978.godine rodila najveca balkanska zvezda- Jelena Karleuša Tošić i što ova zemlja ima nekoga čiju muziku treba slušati, nekoga ko je prelep i ko je pravi showman. Što bi ona rekla – ŽIVOT JE LEP. ♥
Kada smo upitali Kristijana kako je došao na ideju da skalpelom ureže JK na svoju ruku, on nam je rekao:
- O Jeleni Karleuši razmišljam po ceo dan. Zaista je obožavam i ona je jedina osoba sa estrade koja treba da se poštuje, jedina prava srpska zvezda. Zaista bih voleo da čujem šta ona misli o ovome što sam uradio, a to je samo mali dokaz koliko je volim. Moja najveća želja je da je upoznam i verujem da će se ostvariti. Inače, zaista mi puno znači što je sliku njenih inicijala na mojoj ruci stavila na svoj Facebook profil.

6 comments:

  1. jadno...bolesno...strasno...

    ReplyDelete
  2. xexexe. boze gospode

    ReplyDelete
  3. ovaj decko treba da ide u lazu da ga ispitaju, mada sigurno je bolestan kada ziletom sece ovo. strasno !!!!

    ReplyDelete
  4. extra je... sada svi treba da secemo da budemo in.. zivela leva noga jk

    ReplyDelete
  5. Preterano malo neka smiri strasti Jelena je odlicna ali ne treba ici u krajnost.

    ReplyDelete