Tuesday, March 16, 2010

Vidić ispljuvao Karleušu i Bokija!

Poznati kreator i stilista Seke Aleksić isprozivao Sanju Marinković jer dozvoljava da u njenoj emisiji raspuštenica i trandža dobijaju status modnih ikona


http://www.kurir-info.rs//files/image_for_teaser/1251-Dragana-Udovicic.jpg


 Gostovanje Jelene Karleuše i Bokija 13 u „Magazinu In“ Sanje Marinković i njihova rasprava o modi mnogo su iznervirali kreatora Sašu Vidića!
Stilista Seke Aleksić je na svom Fejsbuk profilu još tokom trajanja emisije postavio status i žestoko isprozivao voditeljku i njene sagovornike: „Sanja, da li ti to sprovodiš kulturni genocid??? Trandža, raspuštenica, prostitutka itd. dobijaju status ikona i ogledala nekim mlađim ljudima! Zar uistinu nemaš granicu? Da li diva (samozvana) može da drži predavanja o stilu??? Kupila je modni almanah??? Idi, divo, kući i doji decu, a nas oslobodi svojih modnih predavanja. Da je po tvom, svaka žena bi izgledala kao šetalica iz ulice Crvenih fenjera“.
Pokušali smo da saznamo zbog čega su ga JK i makedonski transvestit toliko dirnuli u žicu i zašto je svoje stavove javno izneo na popularnom internet sajtu, ali nam je Vidić rekao da on nije ni znao ko su Sanjini gosti, a ne da je nešto pisao o tome!
- To nije moj profil. Ja sam se sinoć vratio iz Mađarske i uopšte nisam gledao emisiju - kratko nam je odgovorio kreator. Međutim, samo pola sata nakon razgovora sporni komentar izbrisan je s tog „lažnog“ profila.
Naravno, pozvali smo i prozvane strane. Karleuša uopšte nije želela da se upušta u celu priču, a Sanja Marinković nam je kazala da ga ona, bez obzira na to da li je on to napisao ili je u pitanju neki „lažni profil“, i dalje poštuje.
- Veoma cenim rad i mišljenje Saše Vidića. Uvek smo bili u dobrim odnosima i on će i ubuduće biti rado viđen predavač u radionici za medije koju vodim s Vesnom Dedić - naglasila je Pinkova voditeljka.
I tako, čuvajte se onih koji na vaše ime otvaraju naloge na internetu. Ko zna šta sve mogu da vam napakuju. A i vi, kad god nešto zabrljate, slobodno recite da profil nije vaš...


1 comment:

  1. Vidis i Serka su najvece zlo estrade! Fuj!

    ReplyDelete