Sunday, March 21, 2010

Opšta pomama za „Šestim Čulom“

Rusi i Italijani žele licencu za popularni rijaliti šou, koji se već s uspehom prikazuje u Srbiji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, a od jeseni će biti emitovan i u Bugarskoj
 http://www.kurir-info.rs//files/image_for_teaser/Thumb_1214vladimirlukic.jpg
 http://karleusa.blogspot.com/
 Ispred Pinkovog Studija 6 u Šimanovcima dočekali su nas statisti, koji su s nestrpljenjem iščekivali da počne snimanje rijaliti šoua „Šesto čulo“. Sve je naizgled bilo spremno, ali... Čekala se Jelena Karleuša!
Kasnila je punih pola sata. Ali, to nije važno, već je važnije pitanje otkud ona s ekipom rijaliti šoua koji je samo tokom jedne sedmice prikazivanja oborio sve rekorde gledanosti. Odgovor je jednostavan: otac JK nekad je bio inspektor, a pošto krv nije voda, producenti su pozvali pevačicu da pomogne publici i glumačkoj ekipi u razrešavanju zločina. Na setu su bili prisutni i Sergej Trifunović, Edin Škorić, odbojkaš i bivši muž Ivane Škorić te Aleksandar Jovanović, koji će u narednom periodu pojavljivati kao voditelj „Šestog čula“. Naravno, dirigentsku palicu nad celom pričom i dalje će držati Tihomir Arsić, glumac i idejni tvorac rijalitija.
- Na zahtev gledalaca, period istrage od sedam dana sveli smo na jedno veče. Mi, za razliku od većine političara, umemo da čujemo glas naroda. Smatram da ovaj format zaslužuje tri miliona gledalaca i centralni termin. Imamo pozive iz Rusije i Italije, i u toku su pregovori o tome da im damo licencu za snimanje, a sa Hrvatskom su skoro finiširani. „Šesto čulo“ se, osim u Srbiji, već emituje u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, a od jeseni rijaliti će biti prikazivan i u Bugarskoj. Čudi me samo kako se niko od njih nije dosetio da napravi nešto ovakvo - naglašava Tika Arsić.
I za kraj, samo jedna poruka: Uključite se aktivno u istragu, jer Kurir nagrađuje pet gledalaca večerom u društvu sa inspektorima „Šestog čula“. 

No comments:

Post a Comment