Thursday, February 18, 2010

Gejevi uspostavili saradnju s Karleušom

Gejevi uspostavili saradnju s Karleušom

Gejevi uspostavili saradnju s Karleušom


Produkcijska kuća „Emoušn“ i internet portal namenjen gej populaciji „www.gayecho.com“, posle pisanja našeg lista o nesporazumu, uspeli su da se dogovore o medijskim sponzorstvu koncerta Jelene Karleuše koji će biti održan 15. maja u „Beogradskoj areni“.

- Rekli su nam da nam se nisu javili jer još nisu počeli koncertnu kampanju, ali da su veoma raspoloženi da sarađujemo. Baner za koncert Jelene Karleuše biće ovih dana postavljen na našem portalu, dok će naš logo biti među medijskim sponzorima. Veoma smo zadovoljni i zahvalni vašem listu koji je pomogao da do ovoga dođe - istakao je gej aktivista Predrag Azdejković.
Marinela Kvapil, PR produkcijske kuće „Emoušn“, izjavila nam je da se trude da kroz svoje programe pokažu širinu jer u njima učestvuju svi ljudi bez ograničenja na pol, starost, naciju, veroispovest ili politička opredeljenja.
- Postigli smo dogovor na obostrano zadovoljstvo. Nismo homofobični i veoma se radujemo medijskoj saradnji s portalom, baš kao i Jelena Karleuša - rekla je Kvapilova.

No comments:

Post a Comment