Monday, January 18, 2010

JK šalje mamu u kuću VB!!!

JK šalje mamu u kuću VB!!!
Divna Karleuša glavna zvezda rijaliti programa

JK šalje mamu u kuću VB!!!


Mediji se već dugo bave spekulacijama ko će biti novi učesnici „Veliki brat VIP“, koji će se prikazivati od 30. januara, a redakcija „Skandala“ je prva došla do saznanja da će jedan od ukućana biti i Divna Karleuša, novinarka i majka Jelene Karleuše.

Ovakav razvoj situacije ne čudi jer je Jelena bila gost serijala „Veliki brat ol stars“, a potom se pojavila i u regularnoj sezoni tog rijalitija. Takođe, Karleuša je nedavno potpisala ugovor s producentskom kućom „Šoumaster“, koja posluje u okviru „Emoušna“, pa nije isključeno da će Divna boravak u kući iskoristiti da promoviše koncert svoje ćerke, zakazan za 15. maj u „Beogradskoj areni“.
U želji da dobijemo potvrdu ove informacije, pozvali smo ljude iz produkcijske kuće, ali su oni ostali nedostupni za komentare do zaključenja ovog broja.
Inače, osim Divne Karleuše, kao eventualni ukućani pominju se Mićko Ljubičić, Era Ojdanić, Sanja Papić, Bora Drljača, Nataša Bekvalac, pa čak i Marija Šerifović. Zanimljivo u slučaju da Marija pristane je da ljudi iz produkcije, kako saznajemo, planiraju da u kuću uvedu i njenog polubrata Danijela Pavlovića, učesnika „Operacije trijumf“.

No comments:

Post a Comment