Borise, Kluni je nula za vas

3:38 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Jelena Karleuša čestitala juče rođendan predsedniku Srbije rečima: „U ime svih žena koje žele da budu šlag na vašoj torti...“
Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
BEOGRAD - Predsednik Srbije juče nije proslavio svoj 52. rođendan, ali je zato najoriginalniju čestitku dobio od estradne zvezde Jelene Karleuše:
- Dragi predsedniče, juče su sve žene Srbije zamišljale kako jedete rođendansku tortu, kako polako stavljate kašičicu u usta, zalogaj po zalogaj. U ime svih žena koje žele da budu šlag na vašoj torti, želim vam srećan rođendan. Kluni je nula za vas! - poručila je Karleuša.
I dok je Tadić rođendan proslavljao radno, čestitke su samo stizale.
- Želim Borisu mnogo uspeha, ali da što kraće traje! Da što pre zaboravi Mlađana Dinkića i da malo više vodi računa o Srbiji. Privatno, naravno, sve najbolje, i sreće i zdravlja - poručio je lider NS Velimir Ilić.
Koalicioni partner Dragan Marković Palma uveren je da će Tadić biti predsednik minimum još jedan mandat.
- Želim mu da bude predsednik Vlade, jer je Srbiju pomirio sa svetom. Dovodi strane investitore, što vodi ka otvaranju novih radnih mesta - ističe Palma.
Stranački saborac Slobodan Milosavljević poželeo je Tadiću dobro zdravlje i sreću, dok je ministar Srđan Srećković rekao da će predsedniku, ukoliko ga sretne, za rođendan pokloniti košarkašku loptu.  

You Might Also Like

0 comments: