Saturday, December 26, 2009

VB: Karlo, Radašin i Đorđe – Trandže (Video)

Kuća “Velikog Brata” pretvorila se u veliki studijo sa sve ogromnom gramofonskom pločom, režiserom i tri trandže. Da, krenulo je snimanje spota “Slatka Mala”.

Novogodišnji zadatak koji su ukućani “Velikog Brata” dobili ispostavio se kao izuzetno zanimljiv. Naime, ukućani su započeli sa akcijom da prekopiraju spot Jelene Karleuše za pesmu “Slatka Mala” što je kuću na Košutnjaku pretvorilo u pravi studijo.

Scenografija, garderoba, perike su na sve strane po kući, a ukućani se odlično zabavljaju dok snimaju scene za spot.

Jovana u spotu glumi Jelenu Karleušu, odnosno “Slatku Malu”, i uz pomoć ostalih cimera pokušava da što bolje dočara i odglumi svoj zadatak. Danica, koja je zadužena za stajling, šminku i frizuru se potrudila da starleta što više zaliči na svog idola, dok Đorđe snima scene za spot.

Naravno, ništa ne može da prođe i bez kreativnog direktora, Dragice, koja nadgleda situaciju i Jovani daje instrukcije kako bi spot ispao što bolje.

- Pomeri levu nogu. Napući se još malo. Ajde sad malo nabudži sise – savetovala je Dragica.

No, svakako, gledaocima, a i samim ukućanima će biti najzanimljiviji Karlo, Radiša i Đorđe koji su maskirani u trandže, u haljinama, štiklama, našminkani i sa perikama na glavama igrali na podijumu. No, da mi ne dužimo, pogledajte video zapise.

KARLO, RADAŠIN I KARLO – TRANDŽE

JOVANA KAO JK!


No comments:

Post a Comment