Wednesday, August 19, 2009

EKSKLUZIVNO – GOLE SLIKE JELENE KARLEUŠE IZ MAGAZINA HELLO

Jelena Karleuša
Pri kraju trudnoće i u iščekivanju porođaja

tvrdi da je lepota Žene u drugom stanju srazmerna tome koliko je voljena, otkriva detalje poroĐaja koji je pred njom i kaŽe da je za kĆerku veĆ pronaŠla cipele sa minijaturnim Štiklicama

Još samo dve nedelje i Jelena Karleuša se neće uobičajeno prepustiti, kako to oni sa manjkom mašte i inspiracije umeju da kažu, “najvažnijoj ulozi u svom životu”. Ne, ona će uraditi mnogo više od toga. Svoja nadanja, ambicije i energiju obogatiće novim motivom, a na svet će doneti poboljšanu verziju sebe kojoj će, kako kaže, na najbolji način omogućiti da dosegne zvezde. I da se nikada ne postidi svoje neobičnosti. Jer beba koja će početkom septembra krunisati ljubav zvezde koja ume da vas u svemu iznenadi i perspektivnog fudbalera, zasigurno neće biti obična. Dok jede po svom receptu spremljene špagete, nenašminkana i perfektno negovana, Jelena potvrđuje da je učila na najboljem uzoru – svojoj majci, koja joj je i danas najveća podrška, oslonac i savetnik. – Istina je da sam dete iz gradske porodice, sa obrazovanim roditeljima, no, mnogo je bitnije to što su mi oni podarili elementarno vaspitanje…

Nastavak i eksluzivne fotografije potražite u novom broju u Hello! magazina

Izvor: Magazin Hello

Jelena Karleuša savetuje buduće majke kako da se ponašaju u trudnoći
Seksom održavam liniju!

Iako je od porođaja deli svega nekoliko nedelja, Jelena Tošić i dalje aktivno učestvuje u humanitarnoj kampanji fondacije koja simbolično nosi naziv „Za dečji osmeh“.

„Alo!“ ekskluzivno objavljuje njene fotografije u devetom mesecu trudnoće, čijom prodajom će popularna pevačica pokušati da skupi novac za nezbrinutu decu, kao i najvažnije savete kojih, po njoj, treba da se pridržava svaka trudnica.

1. Suprug. Svaka žena je lepa u trudnoći, a ta lepota je ogledalo ličnog zadovoljstva i sreće. Dragi muževi, da bi vaša trudnica blistala, posvetite joj što više pažnje i nežnosti. Najlepša žena je zadovoljna žena. Otkad sam u drugom stanju, Duško je odlučio da mi donosi doručak u krevet. To ranije nije radio. Zato i vi svoju dragu trudnicu obradujte nekim lepim romantičnim gestom!

2. Nega. Drage dame, negujte se. Nikako ne dozvolite da se zapustite. To ne znači da morate da bacate pare na skupe tretmane, frizere, preparate, jer sam svesna da je situacija teška. Ali, dovoljno je da uvek imate lepo namazane nokte, da ste depilirane i da vam je kosa čista. Uz nekoliko kapi parfema, malo maskare i korektora – bićete savršene.

3. Ishrana. U trudnoći sam dobila desetak kilograma. Kažu, idealno. Ako mogu ja, možete i vi. Zaboravite na prežderavanje ispred TV-a ili grickanje čipsa u ponoć! I ne lažite sebe i druge da sad morate da jedete za dvoje! Znamo da to nije istina! Jedite raznovrsno, zdravo i umereno. Lagana dijeta. Ako mogu ja, možete i vi. Da ne govorim o tome da će se muž ako se ugojite nesvesno okretati za raznim mršavicama dok se vi gegate pored njega. Imam trik koji primenjujem – gledam FASHION TV. Verujte, prođe me glad kad vidim sve one supermodele u mikrosuknjicama i kupaćim kostimima!

4. SEKS. Vrlo lep način za opuštanje, vežbanje i spaljivanje suvišnih kalorija. Mene to dodatno puni samopouzdanjem i osećanjem da sam poželjna i seksi i sa stomakom. Pred Duškom uvek nosim izazovni donji veš! To što ste trudne ne znači da treba da se uvlačite u gaće koje ne bi nosila ni vaša baba!

5. Garderoba. Ne oblačite se kao LUIS!!! Da, Luis, onaj pevač u širokim togama! Ponosno ističite stomak, zašto da ne, nosite i uske majice i haljinice koje prate liniju tela! Naravno, to sve pod uslovom da već niste nabacile onih 20 kilograma viška! Znam da za trudnice ne prave lepu i modernu garderobu! Kreteni! Imam sreću da imam sopstvenu modnu liniju koja se sastoji od preslatkih tunika i haljinica sečenih ispod grudi, od prijatnih materijala. Snađite se kako znate, ali neka vam u glavi odzvanja: LUIS, LUIS…

Humanost na delu: JK poklanja deci prihod od prodatih slika

Povod za slikanje je humanitarna akcija koju je JK zajedno sa svojim suprugom, fudbalskim asom Duškom Tošićem, pokrenula u junu, što je najavila na pres konferenciji u „Ruskom caru“. Sav prihod od prodaje slika sa svadbe, kao i slika trudne Karleuše, domaćem magazinu „Hello“ i stranim medijima, namenjen je nezbrinutoj deci u regionu. Glavni donatori ovog fonda su novopečeni supružnici Karleuša-Tošić, a akciji su se priključili i njihovi prijatelji iz sveta sporta i biznisa Miroljub Aleksić vlasnik „Pionira“ i Robert Čoban, predsednik „Kolor pres grupe“.
- Ne želim da pričam više na ovu temu. Humanost svakog pojedinca treba da bude privatna stvar. Neka dela govore više od reči. Jedino što želim da naglasim je da sam presrećna što ću uskoro postati majka jer obožavam decu. Sa suprugom sam razmišljala i o mogućnosti usvajanja. Volela bih da, pored naše devojčice, bar još jednom detetu pružimo srećno detinjstvo. Jedan dečji osmeh mi više znači nego sve nagrade koje sam u karijeri dobila – zaključila je ova humana zvezda.

1 comment: