Friday, July 31, 2009

The Diamond Collection ruši rekorde

Kolekcija najvećih hitova najpopularnije srpske pop pevačice Jelene Karleuše - “The Diamond Collection” obara sve rekorde. Za samo desetak dana, koliko se album nalazi u prodaji na tržište je izbačen već treći tiraž.

Nakon dugog iščekivanja kolekcije njenog muzičkog stvaralaštva i svega što je do sada uradila “The Diamond Collection” opravdao je sva očekivanja već u prvih desetak dana prodaje.

Naime, već samo nakon dva dana kako se album pojavio u prodaji rasprodat je kompletan prvi tiraž. Sada, samo desetak dana kasnije u prodaji se nalazi već treći tiraž pomenute kolekcije.

- Par dana pre nego što je predala kompletan materijal za štampanje JK je rešila da sa albuma povuče novu pesmu koja je već bila najavljena. Naime, u dogovoru sa ljudima iz njene izdavačke kuće City Records, Jelena je zaključila da će album proći odlično kao i da nedostatak nove pesme neće uticati na prodaju diska i rešila da novu pesmu ustupi City Records-u kao vodeću hit pesmu za njihovu jesenju kompilaciju hitova -

Pored fotografija koje su šokirale publiku i izazvale buru komentara, sigurno najviše pažnje izazvala je i pesma “Zamena za ljubav” koja je u novoj, unplugged verziji, nosilac kolekcije i već samo par dana nakon izlaska albuma postala veliki hit na radio stanicama i internet sajtu youtube.

Album JK REVOLUTION bio je najprodavanije muzičko izdanje za 2008 godinu, a JK je “The Diamond Collection”-om sigurno sebi obezbedila titulu najtiražnije pevačice i za tekuću 2009 godinu. Svaka Čast.

No comments:

Post a Comment