Wednesday, July 15, 2009

Ceca: Atina Tošić je preslatka!

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradi Ceca Ražnatović otkrila je sitnice iz svog emotivnog života, ali i šta misli o svojoj “rivalki” Jeleni Karleuši.

Iako su je mediji konstantno povezivali sa “svakim sa kim sedne i popije piće”, Svetlana Ceca Ražnatović govori da joj je stanje u emotivnom životu “stabilno”, kao i da mediji ne znaju identitet njenog izabranika.
- Lepo mi je - govori Ceca o svojoj vezi i dodaje da ne “promoviše” svog dečka zato što se “svim silama trudi da ljubav sačuva samo za sebe”. Na pitanje da li ta tajnovitost smeta njenom izabraniku, Ceca je rekla: - Ne buni se!.

Folk diva priznaje da u vezi reaguje kao svaka druga žena - ili mi na nekog proradi hemija, ili ne - i govori da prevaru nikada ne bi oprostila.

- To je izdaja. Ne bih oprostila zato što ja to nikada ne bih uradila!. Mnogo je poštenije reći: ‘Okrećem se za drugim ženama’…To je fer. Srcu čovek ne može da naredi. Kao što ja ne mogu sebi da naredim ako poželim da se okrenem za drugim muškarcem…hipotetički naravno. Ali, to znači da između mene i mog partnera nešto nije u redu. Zato i tražim neku vrstu reciprociteta i ne mogu da pređem preko prevare.

Ceca se osvrnula i na nedavni incident sa Karamelom i rekla da neće podneti nikakvu prijavu protiv njega - - Neka svako živi sa svojom savešću - a onda otkrila i šta misli o Jeleni Karleuši.
- Nikada nisam pokazala ni mržnju ni rivalitet, ni animozitet bilo koje vrste. Mržnju ne osećam ni prema njoj ni prema bilo kome - rekla je Ceca i dodala da su se sretale “veoma retko”, ali da je imala prilike da vidi njenu ćerku Atinu. “Preslatka je”.

1 comment:

  1. med je malena i ja bih imla želju da je upoznam <3<3 <3

    ReplyDelete