Monday, June 20, 2016

JELENA KARLEUŠA: Moj najveći strah se obistinio!

 

JELENA KARLEUŠA: Moj najveći strah se obistinio!

Ovog puta je sedmoro u stručnom žiriju, i to Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Šaban Šaulić, Jelena Karleuša, Aca Lukas i Viki Miljković, a u produkcijskom su Saša Popović i Snežana Đurišić.
Elvin Čavkić i Uroš Živković su u prvom duelu večeras. Elvin je prvo izveo pesmu "Sine". Urošu je prva "Anđeoska vrata" Šabana Šaulića.
Elvin je kao drugu izveo "Majko moja moj anđele", a Uroš "Njoj bih više verovao". 7:5 za Uroša, koji direktno prolazi dalje.
"I jedan i drugi dobro pevaju pa bi greota bilo bilo koga povrediti", ovako je Šaban objasnio svoje glasanje jer je je dao glas za obojicu takmičara. Viki je rekla Urošu da je veliki potencijal, a Elvinu je zamerila što ne vidi razliku između strofe i refrena.
Bekuta se nadovezala da Elvinu nedostaju emocije. Ana je rekla Urošu da je bio u falšu, a on se pravdao da je imao problem to što nije čuo matricu.
"Meni je ovo glasanje bilo čudno, i mislim da je baraž ovde bila realna situacija", rekla je Marija, koja smatra da je to bilo jedino dobro rešenje.
"A šta bismo dobili u baražu", upitala je Bekuta Mariju, dok je Bosanac podržao Marijin stav. Lukas je sa druge strane branio svoj stav da da prednost Urošu jer smatra da je ovaj takmičar zreo da bude zvezda "Granda".
Fatmir Sulejmani je izveo numeru "Pesmo moja" Zdravka Čolića. Riste Riteski je takođe odabrao Čolinu pesmu kao prvu - "Loše vine". "Ne dolazi u snove" je druga pesma koju je Fatmir izveo, a Riste se odlučio za numeru "Ne zovi me". 7:4 za Sulejmanija.
On direktno prolazi dalje.
"Ti pevaš fantastično", rekla je Marija Fatmiru i dodala da je on za klasu bolji od Ristea.
"Bio si božanstven", rekla je Bekuta Fatmiru, dok je pohvalila emociju koju Riste pokazaju tokom nastupa. Šaban je rekao da je Fatmir bio za nijansu bolji. Lukas je zamerio Risteu to što nije savladao drugu pesmu.
"WŽelim da te vidim u onom super super super finalu", rekla je Viki Fatmiru. Ona je prepoznala kod Ristea neki grčki melos u interpretaciji i to joj se dopalo.
"Fatmir i Riste su moji favoriti i ono čega sam se najviše plašila to se i dogodilo da se njih dvojica nađu jedan protiv drugog", rekla je Jelena.
"Ovaj krug zahteva tako i kako si ti pevao", rekao je Bosanac Fatmiru, kome je dao glas.

 

No comments:

Post a Comment