Sunday, June 16, 2013

Karleuši se ``smiješi`` svjetska scena i muško dijete !

Numerolog Stefan Dragojlović svake sedmice za ekskluziva.ba portal prognozira budućnost nekoj javnoj ličnosti. Ovoga puta smo izabrali Jelenu Karleušu. On je na veoma zanimljiv način prokomentarisao aktuelna, ali i moguća dešavanja kod pop pjevačice. Ukoliko i vi želite da Vam jedan od najpoznatijih numerologa iz Srbije prognozira budućnost možete se obratiti na kontakt telefon: 00381 65/630-5-095.
Karleuši se ``smiješi`` svjetska scena i muško dijete !


Ona.
Rođena je sa 7 u bioritmu, 7 u generacijskom i 5 u ličnom broju. Ime  i prezime po kaldejskoj tablici joj takođe nose Uranov ekvivalent, 7 !
7, 7, 7, ...
Sedmica odstupa od normalnog i uobičajenog,  odbacuje konzervativizam, a simbolizuje originalnost i nezavisnost. Kroz ličnu pobunu i protest. Kroz muziku, pjevanje, igranje daje svoj lični pečat....
Ona je tema danima...na tv-u, u novinama, na internet portalima...
Sprema koncert... na Ušću.... u godini 4?! Opstrukcije su nastale onog momenta čim je pomislila na koncert, a počele da djeluju čim je krenula da ga realizuje. Barijere na svakom ćošku. Koliko hoćeš! Ali godina četvorke  donosi  i nagradu, VELIKU NAGRADU za sve ono za šta se trudila i borila sve ove godine unazad. Nagrada je „više od očekivanog“ ! Realizacija, uspjeh, zadovoljstvo. Događaj koji će se pamtiti i prepričavati  dugo nakon spektakla. A od sljedeće godine, od ljeta 2014., ulazi u ciklus brojeva koji govore u narednim godinama  o svjetskim scenama, evropskom tržištu i prevazilaženju svih postojećih trendova kod nas.
Ona je emotivna žena, majka, kćerka, a sa druge strane hrabra i neustrašiva lavica koja brine o svom krdu. Pa bilo to simbolično rečeno njena porodica ili publika, nije bitno - bitno je da se bori za ono što voli, želi i sanja. A izborila se ! I to lavovski!
Žena koja nosi masku! Masku da sakrije dokaz da je i ona od krvi i mesa. Da voli, da je voljena, da je ranjiva,  da se smije, a ponekad i suzu pusti.
Ono što je interesantno kada se pogledaju njeni i Duškovi aspekti to je da brojevi ukazuju na veliku mogućnost  rađanja trećeg djeteta i to muškog spola. Ako iskoristi aspekte za trudnoću u narednih godinu dana i napravi mali predah u karijeri, eto i malog nasljednika.
A, da „ONA“  je, kaže  Nesh, dobra kao Ferrari...ludilo mozga - Jelena Karleuša.

No comments:

Post a Comment