Биљана Србљановић: То што ће Ражнатовић на истом месту да окупи више људи од ЈК слика је наше културне катастрофе

8:57 PM Unknown 0 Comments

Кроз серију твитова, она је дала своје виђење суштине мржње према популарној певачици
Биљана Србљановић: То што ће Ражнатовић на истом месту да окупи више људи од ЈК слика је наше културне катастрофеУ расправу о синоћњем концерту Јелене Карлеуше укључила се и Биљана Србљановић. На друштвеној мрежи Твитер најуспешнија драмска списатељица са ових простора икада објаснила је и поентирала због чега ова певачица буди тако страшан одијум и мржњу у Србији:
- Да гласа за Косово, носили би је на рукама, не би јој ни требао тај хеликоптер
- Жену мрзе јер: поштује људска права, брани педере, мрзи ратне злочинце и јебе јој се за патријоте. Е тако.
- Највише ми на нерве иду ови што објашњавају да не зна да пева. пошто је то тај истанчен укус и слух којим Србија слави све те турбо идиоте.
- Колико ове трешерске новине даве о "фијаску" ЈК, не знам ништа о нашој музици али знам да жену мрзе јер је против Ражнатовић клана.
- А чак и да је све тачно, да су јој на концерт дошли само кева муж и комшиница, та особина да углас сеире над тудјим пехом ми се гади.
- То што ће Ражнатовић на истом месту да окупи више људи од ЈК слика је наше културне катастрофе. Исти музички жанр, а супротна идеологија.
- Тако су срби пластичним флашама гађали и Ејми.
- Не разумем се у српску популарну музику и нећу да причам о томе. Разумем се у менталитет и обичај шутирања човека на коленима.
- Али жену мрзе из истих оних разлога из којих обожавају ражнатовић. Не знам ни Цецине песме, али знам које она црно дно симболизује.
- Да ЈК љуби Цецу у дупе и пева "вољеном премијеру" била би српска Бијонсе. Овако јој се смеју као и свима који мисле као она.
- Боли ме дупе колико је људи било, ко год да је дошао, ишао је јер то воли. Чему понижавање тих људи?
- Лицитирање било је 2 сома, не било је сома људи, није био нико плаћали су да се додје је левел РТС извештај са демонстрација цирца 1992/93
- За мене је суштина следећа: РАЗНАТОВИЋ ЈЕ УЛЕМЕКОВ ЈАТАК. ТАЧКА.

You Might Also Like

0 comments: