Sunday, July 01, 2012

Karleuša se opremila za leto!

Karleuša se opremila za leto!
JK dobila na poklon kupaći kostim

Karleuša se opremila za leto!

Iako je poznata po tome što u svom ormanu ima sve stvari s potpisom poznatih svetskih kreatora, pevačica Jelena Karleuša Tošić je pokazala da voli i poštuje rad i dobrih srpskih kreatora.

Popularna JK je tako u petak veče posetila „Belgrade Design District“ u nekadašnjem tržnom centru Čumićevo sokače i u okviru noći kupovine pomagala Beograđanima da odaberu dela domaćih dizajnera po sniženim cenama. No, nije mogla da odoli da i sama nešto ne kupi, a od dizajnerke Olge Marković na poklon je dobila kupaći kostim, koji ju je oduševio do te mere da se u njemu slikala odmah nakon što je došla kući te je i objavila fotografiju na „fejsbuku“.
Osim Jelene, u toku noći kupovine ljubiteljima mode pomagali su i Lena Bogdanović, Nina Janković i Lejla Hot. Jedinstvena prilika da kupuju s poznatima privukla je veliki broj stanovnika prestonice koji su u radnjama Ane Ljubinković, Tijane Pavlov, Ivane Rabrenović, Jovane Božović, Peđe Nerića, Predraga Đuknića i mnogih drugih poznatih domaćih kreatora kupili garderobu za predstojeću sezonu, ali i detalje za opremanje stanova koji su takođe delo domaćih dizajnera. Celom događaju doprinela je i muzika koju je puštao di-džej, ali i kokteli iz bara „Bruklin“, koje su gosti ispijali u pauzama kupovine.

1 comment:

  1. Daaaa, sada ce da krene prica, da ja volim da dajem sansu mladim dizajnerima i da i nosim! naravno da je jeftinije kupavati njih nego recimo D&g, Hermes itd!Finansijer je zavrnuo cesmu! Jos ces i zastitno lice da postanes od nekih mladih dizajnera da bi krpice na poklon dobijala! Nego sto nisi kupovala domace dizajnere dok si bila recimo sa Karicem u braku?? Bem li ga, bila si silna tada, a ko visoko leti nisko pada, kad tad!

    ReplyDelete