Friday, June 29, 2012

Karleuša dobila haljinu od 5.000 evra!

Tošić za godišnjicu braka iznenadio Karleušu kreacijom Stele Makartni, kakvu je nosila i Kejt Vinslet u Veneciji

Kad može Holivud, može i ona.
Ko kaže da muževi zaboravljaju godišnjice braka? To nije slučaj sa Duškom Tošićem, koji se propisno otvorio pa je svojoj supruzi Jeleni Karleuši poklonio haljinu čuvene modne kreatorke Stele Makartni.

To zadovoljstvo mu je izbilo 5.000 evra iz džepa! Kuriozitet je da je ovaj model haljine glumica Kejt Vinslet prošetala na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala prošle godine, što joj je donelo i nezvaničnu titulu najbolje odevene glumice! Inače, kako Kurir saznaje, ova haljina bila je Jelenina velika želja, tako da je Duško, zapravo, već imao jasnu ideju čime će obradovati svoju ženu. Ali, da se vratimo pomenutoj godišnjici... Godišnjicu braka njih dvoje su proslavili uz večeru.

- Nismo pravili ništa posebno, izašli smo na večeru i to je sve - rekao nam je Tošić.Ipak, bilo je posebno. Naročito Jeleni, koja je dobila skupocen poklon.
Kejt Vinslet u haljini Stele Makartni Kejt Vinslet u haljini Stele Makartni


Cenzura „Krimi rada“

Spot za pesmu „Krimi rad“ je cenzurisan! Razlog - nema psovki na televiziji.

- Tačno je da su određeni delovi teksta u spotu koji će biti emitovan na televiziji cenzurisani zbog RRA, jer psovke ne smeju da se čuju u spotu - rekao je Zoran Birtašević, portparol Jelene Karleuše.

3 comments:

  1. JAo boze sta lupate, haljina je od pre dve sezone, i tada je kostala 1000 funti, sto ce reci da sada moze da se nadje za 70 % jeftinije, da kazemo da je placena 500 evra.Za druge ljude valjda postoji internet, dowoljno je da ukucaju kate winslet venice festival dress i sve ce vam se kasti

    ReplyDelete
  2. Tachno tako! Koshta 1600$, shto je nekih 1200evra. Samo mi nije jasno ko je prilepio cenu 5000evra, ona ili novine?

    ReplyDelete
  3. Da Pardon, moze da se nadje i u novoj kolekciji, verovatno je to klasican model!Moze se naci do 1000 evra, jer haljina od pamuka sto bi se reklo aljince za plazu, nema sanse da kosta vise! Nego videla ona da Seve nosi Stellu pa bi i ona, samo sto seve ima mnogo bolji izbor! A sta da radis, verovano je ocekivala poklon od 5 soma, kad ono....

    ReplyDelete