Monday, June 25, 2012

HOT FOTO// Kako izgleda nova JK, i što radi sa Duškom u kupaonici?

HOT FOTO//  Kako izgleda nova JK, i što radi sa Duškom u kupaonici?
HOT FOTO// Kako izgleda nova JK, i što radi sa Duškom u kupaonici?  


Kako je i sama rekla da nje nema, naša estrada bi bila dosadna. Moramo priznati da je upravu, te da je jedna od onih koja zna dobro 'zagrijati' i 'začiniti' cijelu stvar u vezi toga. Ona je unikatna, posebna, plijeni pažnjom, nikog ne ostavlja ravnodušnim, predmet je priča onih koji je vole, ali i onih koji je mrze. Na osnovu njezinog imena mnogi su napravili dobar marketing. Naravno, riječ je o neponovljivoj Jeleni Karleuši.

Ona je ovaj tjedan započela u izazovnom i sexy izdanju. Naime, svojim mnogobrojnim fanovima u ranim jutarnjim satima, poželjela je dobro jutro fotografijama iz njezine kupaonice, i ispred sobe sa odjećom, a povod je gostovanje u emisiji 'Tačno u podne' na televiziji 'Pink'. No, ovoga puta Jelena je i više nego iznenadila svoje fanove, jer je na ovim fotografijama predstavila svoju novu frizuru. Ostala je Jelena plavuša, no sa znatno kraćom kosom.


Ovoga puta Jelena nije pozirala sama, već joj se pridružio i njezin suprug Duško Tošić. Dok njegova supruga pozira u sexy trikou, on stoji iza nje, postavivši svoje ruke na mjesto gdje mnogi muškarci, ali i žene sanjaju. Na njezine grudi. Kako god dokazali su da ljubav ne broji godine, a mnogima ostavili stvar mašte na volju šta su radili nakon fotografiranja...

No comments:

Post a Comment