Wednesday, September 07, 2011

Saša Vidić opet napao Jelenu Karleušu: Bićeš prva krava u koridi!


Saša Vidić opet napao Jelenu Karleušu: Bićeš prva krava u koridi!  


Iako su svi pomislili da su se strasti među njima stišale, jer su konačno prestali javno da se prozivaju, Saša Vidić i Jelena Karleuša ne samo da nisu zakopali ratne sekire, nego se čini da je ovo prepucavanje “podignuto” na potpuno novi nivo.

Naime, sada su počele žestoke uvrede! Tako je Saša juče na svom Fejsbuk profilu napisao, kao komentar na ugovor koji je Duško Tošić potpisao sa Betisom:
- E da je potpisao za Indiju, bila bi svetica po prvi put u životu. Ali, ne očajavaj, ovako ćeš biti prva krava u koridi :) -
a potom je svoje prijatelje počastio spotom sa početka karijere JK, “Cicija”. Ne znamo da li zbog simbolike u imenu pesme, jer Jelena zbog ne previše unosnog ugovora svog supruga više neće moći da troši koliko želi, ili zbog stajlinga tada 18-godišnje pevačice, koji ni po čemu ne odaje da će ona jednog dana postati modna ikona.
Nismo sigurni šta je ponovo isprovociralo srpskog kreatora – da li ga je Diva nečim jako iznervirala, ili je on kao Cecin dobar prijatelj napada “po defaultu”… U svakom slučaju, čekamo reakciju “male od skandala”.

No comments:

Post a Comment