Tuesday, August 16, 2011

Skočiće do Pariza: Jelena Karleuša nema šta da obuče za rođendan!!!

JK nema šta  da obuče!!!

 Skočiće do Pariza: Jelena Karleuša nema šta da obuče za rođendan!!!

Glamurozna rođendanska žurka koju će Jelena Karleuša napraviti povodom svog 33. rođendana sada je dovedena u pitanje jer poslednje pripreme još nisu završene! Naime, JK je tek u toku jučerašnjeg dana shvatila da je najbitniju stvar zaboravila – šta obući za spektakularnu proslavu?
S obzirom na to da svi znaju koliko vodi računa da uvek izgleda najbolje, Jelena je odmah rezervisala avion za odlazak u Pariz kako bi rešila svoj trenutno najveći problem.
- Ovih dana JK je skoro svake večeri imala zakazane nastupe i veliki deo vremena je provodila na putu, pa je tako očito smetnula s uma neke stvari oko organizacije svoje rođendanske proslave. Unajmila je nekoliko stručnih ljudi koji će se pobrinuti da ambijent bude neverovatno dobro opremljen, ali ko bi rekao da je zaboravila na večernju toaletu – priča za „Alo!“ izvor blizak Karleuši i dodaje da je posle nekoliko sati smislila dodatni trošak.
- JK u svom ormaru ima veliki broj haljina koje nikada nije obukla, ali za ovakvu priliku to mora da bude nešto neviđeno dobro. Zato je posle nekoliko sati mozganja šta je najpametnije, odlučila da ode ni manje ni više nego do Pariza po najbolju kombinaciju. Možemo samo da zamislimo koliko će love da pukne za neku markiranu krpicu, ali u odnosu na to koliko je već desetina hiljada evra uložila za proslavu svog 33. rođendana, ovu mu dođe sitnica – rekao je za naš list izvor blizak pevačici, a do Jelenine izjave povodom čitave situacije nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.
Inače, Jelena ima neverovatnu tremu da li će sve ispasti onako kako je ona to planirala jer ima previše detalja koje je osmislila. Njen rođendan biće upriličen sutra uveče u jednom poznatom restoranu na Senjaku i cela zabava će koštati preko 20.000 evra, a među zvanicama će se, osim rodbine i prijatelja van sveta šou-biznisa, naći i mnoge Jelenine kolege i koleginice, te političari i nekolicina istaknutih domaćih boraca za ljudska (čitaj: gej) prava.
Još jedan od detalja o kojima je Jelena vodila računa jeste torta koja će gostima biti poslužena, a koja će po želji slavljenice biti crvena. Sigurni smo da želja koju će zamisliti dok bude duvala svećice neće biti laka za ispunjavanje, ali pošto je JK u pitanju – sve je moguće i ostvarivo!

No comments:

Post a Comment