Monday, August 15, 2011

Osunčala nove silikone: Jelena Karleuša hara dudama po primorju!

JK ukrotila  nemirne  dude!

 Osunčala nove silikone: Jelena Karleuša hara dudama po primorju!

Nije lako Dušku Tošiću! Dok on u Beogradu vredno trenira, njegova supruga mami uzdahe širom Crnogorskog primorja!
Noću uglavnom nastupa, a preko dana se trudi da uživa što više može u svim ponuđenim morskim čarolijama. Paparaco našeg lista ovekovečio je Jelenu Karleušu na bazenu hotela u kom već neko vreme boravi. Odlasku na kupanje prethodilo je slanje SMS-a, kako bi se pop diva uverila da je kod kuće sve u redu i da bi mogla mirno da se prepusti uživanju!
Odevena u provokativni bikini, JK je pokazala svima kako može da izgleda majka dvoje dece koja vodi računa o svom izgledu i zadala domaći zadatak koleginicama! Ipak, da sve ne prođe po planu, pobrinule su se njene nemirne grudi, koje su iskakale iz kupaćeg kostima, te je pevačica morala da ih povremeno namešta kako bi sve ostalo na svom mestu. Kada se uverila da je sve pod kontrolom, Jeca je uskočila u bazen i, koristeći više različitih stilova, preplivala ga uzduž i popreko.
Kako i red nalaže, posle kupanja, na redu je bilo i sunčanje, a kako sa sobom nije ponela kremu sa zaštitnim faktorom, ubrzo se sklonila sa sunca i otišla do obližnjeg restorana da se osveži. I  zaslužila je posle održanog časa plivanja…

No comments:

Post a Comment