Tuesday, August 16, 2011

Borise, čuvaj stolicu: Jelena Karleuša ulazi u Skupštinu Srbije!!!


Borise, čuvaj stolicu: Jelena Karleuša ulazi u Skupštinu Srbije!!!
 
 Estradna diva odlučila da postane i politička diva! Jelena Karleuša će se na narednim parlamentarnim izborima, planiranim za proleće 2012. godine, kandidovati za poslanika u Skupštini Srbije, saznaje Kurir.

Jeleni je, tvrdi naš izvor, muka od aktuelne situacije u zemlji i želi da, koliko je to u njenoj moći, nešto promeni, ali još nije odlučila na kojoj će se stranačkoj listi pojaviti.
- Više opcija je u igri. Poznato je da je bliska s liderom SPS Ivicom Dačićem, a s druge strane tu je LDP Čede Jovanovića, kojeg već godinama javno podržava. Ali, ne treba iz priče isključiti ni Nenada Čanka. Ali, o tome će Jelena konačno odlučiti na jesen – kaže naša sagovornica, dobra prijateljica buduće političke dive.
Jelena, koju smo pozvali za komentar, potvrdila je saznanja našeg lista.
- Tačno je, kandidovaću se, ali još nisam odlučila na čijoj stranačkoj listi ću biti. Smatram da bi svi trebalo da imamo svoj politički stav! Sami biramo svoj put i oblikujemo budućnost svojoj deci, i nadam se da ćemo mi, za razliku od nekih prošlih generacija koje su izabrale rat i bedu, povesti svoje naslednike u svetliju budućnost – kaže za Kurir JK.
- Sve dok smo nezainteresovani, bićemo sirotinja kojoj su drugi krivi, a moć je u našim rukama. Nisam političar, ali ni idiot, i osećam potrebu da iznesem svoj zdrav stav. Od ulaska u parlament neću hraniti decu i više je nego jasno da su mi pobude isključivo ljudske – zaključila je buduća poslanica.

2 comments: