Saša Vidić uzvraća udarac: Jelena Karleuša je kokoška bez para!

8:23 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments


 Saša Vidić uzvraća udarac: Jelena Karleuša je kokoška bez para!

Leto 2011. definitivno će biti vrelo, barem kada je reč o estradnim ratovima! Saša Vidić je nakon intervjua koji je JK dala za “Svet”, dao i svoj odgovor u dnevnim novinama…
Poznati kreator kaže za Press da ga prozivke ove folkerke ne tangiraju, poručivši joj da shvata njenu situaciju jer smatra da je JK očigledno u teškoj besparici.
- Slažem se sa Jelenom da bi svaki stanovnik ove planete pre gledanja i slušanja njene muzike morao da konzumira određene opijate. Da bih takvu ženu doživeo kao modnu ikonu, moram dobro da budem opijen, pa onima koji nju tako doživljavaju preporučujem LSD (teške droge), odgovara Vidić u svom stilu, i objašnjava koliko ga je pogodilo to što ga je Karleuša nazvala narkomanom.
- Sedim zavaljen u svojoj beloj sobi i u svojoj beloj sofi slušam Berija Vajta i čitam intervju kumčeta Sime (smeh). Da, da, bele koke lete, lete, ali bele, a sve druge odavno ne lete – priča kreator, pa se u jednom trenutku direktno obratio Jeleni, koju već duže vreme oslovljava sa “Sima iz kosmosa”.
- Šta vredi tebi, Simo, bilo šta objašnjavati? To se zove evolucija u zoologiji! Doduše, moram priznati da i ti imaš ostatke iste. Na primer, ti si od koke, a boja u ovom slučaju nije bitna. Od te životinje zadržala si samo mozak, i to kokošji – kroz osmeh priča Vidić. U nastavku razgovora za Press on je rešio da bez dlake na jeziku uzvrati udarac pevačici, pa je njen nastup u finalu rijalitija “Veliki brat” okarakterisao kao loš pokušaj reklame za kondome.
- Preporučujem svima da pet puta zaredom pogledaju tvoj poslednji nastup, ali sa napomenom da to nije reklama za kondome. Meni je samo žao što si se ti svim silama trudila da ostaviš takav utisak. Mogla si ti i bolje, ali godine i očigledna besparica učinile su svoje. Možda ćeš ovo obraćanje shvatiti kao otvoreno pismo, ali kako god, markicu ti neću poslati jer znam da za nju para nemaš. Nemoj da zajmiš novac kako bi mi odgovorila jer nije sramota nemati, sramota je lagati, plagirati i sve ono što ti radiš! I s obzirom na tvoje poznavanje srpske gramatike ili ti pravopisa, upotrebiću samo jedan padež koji mi se poslednjih dana pri pomisli na tebe vrzma po glavi – dativ! Kome ili čemu uopšte odgovaram? – rekao je Vidić kroz smeh.

You Might Also Like

0 comments: