Wednesday, June 22, 2011

Palma uzvraća udarac: Jelena Karleuša je primitivna!


 
 Palma uzvraća udarac: Jelena Karleuša je primitivna!

Sukob Dragana Markovića Palme i pevačice Jelena Karleuše nastavlja se nesmanjenom žestinom.
A sve je počelo tako što ga je JK, zbog njegovih nimalo tolerantnih stavova o gej populaciji, nazvala „mungosom iz Jagodine“:
- Prenesite mungosu iz Jagodine da mu je čovek iz najbližeg okruženja, njegova desna ruka – gej! Eto. Ali ga nije naguzio jer su homoseksualci estete i zato što njegovu debelu dlakavu guzicu niko neće! Mungos kaže: „Bog je stvorio Adama i Evu, ne Adama i Stevu“. Po toj teoriji, Adam i Eva su izrodili decu, a onda su ta deca između sebe pravila decu, i tako redom. Znači, Bog je stvorio ljudsku vrstu na bazi incesta! Čekajte, po toj teoriji, mungos iz Jagodine i ja smo neki rod! Horor!
Onda je Dragan Marković uzvratio da ga pevačica ne zanima, „jer lupa ko otvoreni prozor“. Sukob je na neko vreme prekinut, da bi ga „mala od skandala“ reaktivirala novim prozivkama na račun Palme.
- Takav politički idiot ne bi trebalo da sedi u Skupštini Srbije! Stidim se što neko glasa za osobu koja ne može da sklopi običnu smislenu prostoproširenu rečenicu – oplela je Karleuša po Palmi i poručila da će u narednih 15 godina, koliko planira da ostane u javnom životu, učiniti sve da se takve osobe više ne pojavljuju u Skupštini. Na to Marković nije ostao dužan.
- Uf, baš sam se uplašio – glasno se smeje Palma na najnovije prozivke, pa odmah potom dodaje:
- Šta me briga šta Jelena Karleuša priča po televiziji. Primitivne izjave primitivaca ne treba ni komentarisati!
Tu je, za sada, kraj. Ali, znajući JK, sigurno je ovo samo zarez, nikako tačka…
Podsetićemo, Dragan Marković Palma, iako član vladajuće koalicije, nije podržao Zakon o zabrani diskriminacije, koji je uslov za ulazak Srbije u EU. Otvoreno se zalagao da se gej parada u Srbiji ne održi, a imao je i izjave tipa:
- Ako će pederi da me brže uvedu i pomognu da budem u EU, onda je bolje da napustim politiku i da odem da čuvam ovce.
Jelena Karleuša je, s druge strane, proglašena gej ikonom, a najavila je i da će podržati narednu gej paradu u Beogradu.

No comments:

Post a Comment