Saturday, May 14, 2011

Karleuša: Možete svi da mi ga popušite!


Karleuša: Možete svi da mi ga popušite!
Pevačica odgovorila na prozivke rokera na njenom nastupu u Zaječaru

Karleuša: Možete svi da mi ga popušite!

Iako je pop diva Jelena Karleuša nedavno za naš list izjavila da nije čula grupicu rokera koji su skandirali protiv nje na nastupu u Zaječaru, na internetu je procurio snimak na kojem se lepo vidi kako pevačica mitingašima uzvraća istom merom uz poziv da joj „popuše ono što nema“!



Naime, čuvši pregršt uvreda koje su joj bili upućene što verbalno što putem transparenata, Jelena se po završetku numere obratila rokerima. 
- Žao mi je što ja nemam onu stvar, pa da mi ga svi popušite večeras. Nažalost, problem je i što ja imam mikrofon, a vi ga nemate. Tako to rade žene sa mudima - izgovorila je Jelena da bi potom obema rukama pokazala srednji prst, čime je stavila tačku na obraćanje demonstrantima. Njena reakcija propraćena je ovacijama i skandiranjem okupljenih fanova, što se jasno može čuti i na snimku koji ovih dana kruži internetom.
U želji da saznamo zašto je u prvobitnoj izjavi rekla da nije čula demonstrante, a ispostavilo se da im je i odgovorila, Karleuša nam je to objasnila rečima da nije želela da, kako kaže, bezobraznoj i bahatoj grupici daje prostora. 


- Ne želim da pridajem značaj nekolicini nadrogiranih i pijanih huligana. Nije im pošlo za rukom da pokvare veče hiljadama ljudi koji su uživali u koncertu. Moram da kažem da nije reč o srednjoškolcima, kako se to tendenciozno plasira u javnost, već o bahatoj i bezobraznoj grupici. Na njihove uvrede sam odgovorila rečnikom koji oni najbolje razumeju, uz odobravanje publike, i nastavila sa koncertom - rekla je JK za naš list.
Podsećanja radi, sve je počelo pre nekoliko dana na proslavi dana grada Zaječara kada je Karleuša nastupala. Iako su ona i nekoliko hiljada fanova bili odlučni da zbog pljuska ne odustanu od nastupa, nekoliko mladih rokera protestovalo je u blizini koncerta uz obrazloženje da je Zaječar grad roka, te su svojoj gošći putem transparenta uputili nekoliko pogrdnih, uvredljivih rečenica.
- Lomača! Lomača! Lomača! Volovi na ražnju, krava na bini, telci u publici! Uaaa! Vratite nam Zaječar - uzvikivali su okupljeni rokeri, na šta im je Jelena nije ostala dužna, pa im je uzvratila istom merom.

2 comments: