Wednesday, May 25, 2011

JK: Nataša Bekvalac mi nije uzela ni tezgu ni Darka Kostića!


 
 JK: Nataša Bekvalac mi nije uzela ni tezgu ni Darka Kostića!

Jelena Karleuša je na svom fejsbuk profilu napisala da nije u svađi s kreatorom Darkom Kostićem, iako srpski mediji o tome već danima pišu…
- Naravno da se nisam posvađala sa Darkom Kostićem, naravno da pevam u klubu Time out (15.6.2011), naravno da nisam u svađi sa Bokijem 13! Ima li još neka novinarska budalaština koju treba da demantujem?! Izgleda da je novinarima baš dosadno ovih dana… I naravno da u junu možete očekivati novu pesmu, i to kakvu. Volim vas – glasi status popularne pevačice.
Kako su gotovo svi mediji preneli, prijateljstvo i kumstvo JK i kreatora Darka Kostića je puklo jer je on počeo saradnju sa Natašom Bekvalac, kojoj je iskreirao “donji veš” sa svarovski kristalima, u kom je ona nastupila u “AmiDži šou”.
Kada su mediji počeli da hvale Natašin stil i prozivaju je kako sve više podseća na Karleušu, Jelena je kumu Darku navodno poslala poruku da je “mrtav za nju”. Međutim, ovo nije prvi put da kumovi prekinu komunikaciju. Neposredno pre venčanja JK sa Duškom Tošićem došlo je do svađe, jer Darko nije završio venčanicu na vreme.
A izgleda da je Nataša baš “trn u oku” našoj “Divi” u poslednje vreme, budući da se šuška i da joj je ispred nosa “maznula”  tezgu i tako je ostavila “kratku” za 7.000 evra, ali je JK i to demantovala.

1 comment: