Monday, May 23, 2011

Jelena Karleuša nije još operisala silikone, ali će uskoro! Ipak hoće broj veće!!!

JK: Nisam stavila nove silikone!!!

 Jelena Karleuša nije još operisala silikone, ali će uskoro!  Ipak hoće broj veće!!!

Neće pod nož, barem ne još! Informacija koja je isplivala u javnost da je pre nekoliko dana ugradila nove silikone nasmejala je Jelenu Karleušu Tošić!
U ovo smo se uverili kada smo je pozvali ne bismo li je pitali kako se oseća posle intervencije. Smeh sa druge strane linije uverio nas je da se oseća sjajno, a zašto i ne bi kada nije imala bolnu intervenciju. Naime, iako planira da u skorije vreme ode na malu korekciju svojih grudi, JK još nije zakazala takozvani remont kod svog hirurga, a kako nam je saopštila, kada to bude uradila, neće kriti.
- Nikada nisam ni krila da planiram da odem na korekciju grudi, niti ću kriti kada se budem operisala. Ali to još nisam uradila. Međutim, pošto mnogo volim novinare i imam divnu saradnju sa njima, oni me inspirišu na mnoge poteze. Zato su mi sada, kada je ova informacija objavljena, dali ideju da to uradim što pre. Nisam stavila nove silikone, ali, evo, sutra ću da idem da to odradim da ne bi ispalo da se javnost dezinformiše – kroz smeh je rekla pop diva.
Inače, od trenutka kada je ova informacija objavljena, fanovi su na internetu počeli da postavljaju komentare u kojima neki od njih čak mole JK da ne menja ni jedan detalj jer, kako kažu, ona je njihovo „savršenstvo“! Da li će ih poslušati ili će ipak ostati pri ideji da treba da ide na korekciju, ostaje da se vidi. Podsećanja radi, Karleuša je nedavno najavila da će uskoro otići „pod nož“ kako bi uvećala svoje silikonske grudi.
- Želim još veće grudi! Trenutno skupljam hrabrost jer je u pitanju bolna operacija, ali tražim i sedam slobodnih dana s obzirom na to da sam prebukirana koncertnim aktivnostima – izjavila je JK.

No comments:

Post a Comment